• یکشنبه / ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۲:۴۱
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403020201218
  • خبرنگار : 50182

با برگزاری اردوهای «راهیان پیشرفت»؛

همکاری مشترک جهاددانشگاهی و آموزش و پرورش کرمانشاه آغاز شد

همکاری مشترک جهاددانشگاهی و آموزش و پرورش کرمانشاه آغاز شد

ایسنا/کرمانشاه همکاریهای مشترک سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه و اداره کل آموزش و پرورش استان، با برگزاری افتتاحیه اردوهای «راهیان پیشرفت» رسما آغاز شد.

دکتر مسلم حدیدی رییس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه، امروز(دوم اردیبهشت) در آیین افتتاحیه این طرح و آغاز همکاری مشترک دو نهاد که با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری و مدیرکل و جمعی از مسئولین آموزش و پرورش برگزار شد، از جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد ماموریت گرا یاد کرد و افزود: جهاددانشگاهی همواره در تلاش است تا مسئله ای از مسائل کشور را حل کند، بنابراین هر جا که خلایی در جامعه احساس کنیم، ورود می کنیم.

وی با اشاره به جایگاه مهم آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش هم حوزه‌ای است که پیشرفت و تعالی آن در نهایت منجر به پیشرفت و تعالی جامعه می شود، بنابراین هر اقدامی که برای پیشرفت این حوزه صورت گیرد در حقیقت گامی برای پیشرفت تمام جامعه است. 

وی با اشاره به تفاهم نامه همکاری منعقده بین سازمان جهاددانشگاهی و اداره کل آموزش و پرورش در دی ماه سال گذشته، افزود: این تفاهم نامه در هشت بند منعقد شده که تمام آنها بر اساس ساحت های شش گانه سند تحول آموزش و پرورش از جمله ساحت تعلیم و تربیت، ساحت کارآفرینی، ساحت علمی و فناوری و ... تدوین شده و از امروز(دوم اردیبهشت ماه) با آغاز به کار دبیرخانه مشترک همکاری های دو نهاد، اجرای آن رسما کلید می خورد.

حدیدی از نامگذاری این طرح و همکاری مشترک با نام «شهید نوروز نژاد» خبر داد.

رییس سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه در ادامه در تشریح بندهای این تفاهم نامه، از طرح اردوهای «راهیان پیشرفت» به عنوان یکی از مهمترین آنها یاد کرد و افزود: کشور و استان ما در دهه های اخیر پیشرفت های بسیاری در تمام حوزه ها داشته که متاسفانه قشر نوجوان و جوان ما عمدتا از آن بی اطلاع هستند.

وی افزود: بسیاری از دانش آموزان ما نمی دانند که در همین استان چه پیشرفت هایی صورت گرفته و اگر اطلاع پیدا کنند قطعا روحیه امید و خودباوری در آنها تقویت می شود. بطور مثال ما صاحب بزرگترین برج فناوری کشور در کرمانشاه هستیم  که هم اکنون 70 شرکت دانش بنیان و واحد فناور در آن مستقر هستند. همچنین ما تولید کننده 20 محصول فناورانه هستیم که در سطح کشور بصورت انحصاری تنها در کرمانشاه تولید می شوند.

حدیدی گفت: در همین راستا یکی از برنامه های ما در قالب این تفاهم نامه، برگزاری اردوهای «راهیان پیشرفت» است تا دانش آموزان طی این برنامه از نزدیک با فعالیت شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور و نیز بخش های مختلف سازمان جهاد دانشگاهی آشنا شوند.

وی افزود: برنامه دیگر «نیشتمان» است که اسمی کُردی به معنی «سرزمین» است. در این برنامه با برگزاری کارگاه های آموزشی تخصصی، مربیان با فرهنگ کارآفرینی آشنایی پیدا کرده و از ابتدای سال تحصیلی جدید به عنوان «راهبرِ دانش آموزان» در این زمینه فعالیت خواهند داشت.

«مناظرات دانش آموزی» از مهرماه کلید می خورد

رییس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه از «مناظرات دانش آموزی» به عنوان دیگر برنامه همکاری مشترک دو نهاد در این تفاهم نامه یاد کرد و افزود: جامعه ما به شدت به ترویج فرهنگ گفتمان و بویژه گفتمانِ مستند و مستدل نیاز دارد و ضروری است که این فرهنگ از سنین پایین در جامعه فراگیر شود.

وی افزود: جهاد دانشگاهی متولی برگزاری مناظرات دانشجویی است و با توجه به ضرورت ترویج فرهنگ گفتمان در نظر داریم این مناظرات را در سطح دانش آموزی هم برگزاری کنیم و از مهر ماه امسال این برنامه در سطح مدارس استان کلید می خورد.

حدیدی از «مرکز شتابدهی شغلی» هم به عنوان برنامه مشترک دیگر در این تفاهم نامه یاد کرد و افزود: در این مرکز واحدهای فناور به عنوان کارگزار حضور داشته و به دانش آموزان در مسیریابی درست به سمت هدفشان کمک می کنند.

وی افزود: در این مرکز هم آموزشِ دانش آموزان پیگیری شده و هم با برگزاری دوره های کارآموزی دانش آموزان کم کم آمادگی لازم برای ورود به بازار کار را کسب می کنند و حتی می توانند جذب همین واحدهای فناور شوند.

رییس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه از برگزاری مسابقات فرهنگی، علمی و آموزشی و نیز «تولید محتوا» به عنوان بندهای دیگر همکاری دو نهاد در این تفاهم نامه یاد کرد.

حدیدی برنامه مشترک دیگر را «سفیران جهاد علمی» عنوان و تصریح کرد: در این برنامه پیگیر تقویت ارتباط آموزش و پرورش با زیست بوم فناوری هستیم.

وی همچنین از «اندیشکده امید و آینده کرمانشاه» هم به عنوان یکی دیگر از برنامه ها در قالب تفاهم‌نامه مشترک دو نهاد یاد کرد و افزود: این اندیشکده می‌تواند به شناسایی هرچه بهتر مسائل و دغدغه ها و چالش های حوزه دانش آموزی کمک کند.

رییس سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه در پایان از راه‌اندازی دفتر همکاریهای مشترک این سازمان با آموزش و پرورش خبر داد و افزود: از این به بعد مسائل مربوط به حوزه آموزش و پرورش و نحوه همکاری های مشترک در این دفتر بصورت جدی پیگیری می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha