نویدرضا فرهانی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: یک هزار هکتار از مزارع گلستان زیر کشت توت فرنگی رفته و پیشبینی میشود که ۱۲ هزار تن توت فرنگی از سطح این مزارع برداشت شود.
وی با بیان این مطلب که برداشت توت فرنگی به تازگی در استان گلستان آغاز شده و در حال حاضر این میوه به صورت نوبرانه روانه بازار میشود، افزود: برداشت توت فرنگی در استان گلستان همه ساله از اواخر فروردین ماه آغاز و تا اواسط خرداد ادامه دارد.
مدیریت باغبانی جهاد کشاورزی گلستان با اشاره به اینکه میانگین عملکرد هر هکتار توت فرنگی ۱۰ تن است اما در مواردی که کشاورز مهارت و مدیریت عالی داشته و اراضی مرغوبی نیز در اختیار داشته باشد تا ۲۰ تن هم در هکتار عملکرد دارد، افزود: عمده مناطق کشت توت فرنگی شهرستانهای رامیان به ویژه شهر دلند (روستاها و بخش فندرسک) و سایر شهرستانهای شرقی استان است.
فرهانی با اشاره به اینکه توت فرنگی استان علاوه بر مصرف تازه خوری به استانهای تهران، خراسان، اصفهان، مرکزی و البرز هم فرستاده میشود، تصریح کرد: ارقام کاماروسا، سلوا و پاروس که سازگاری مناسبتری با شرایط اقلیمی منطقه دارند در استان گلستان کشت میشود.
این مقام مسئول ادامه داد: شهرستان رامیان بزرگترین تولیدکننده توت فرنگی در گلستان و یکی از قطبهای تولید این محصول در کشور است و استان گلستان بعد از کردستان و مازندران سومین تولید کننده توت فرنگی کشور است.
به گزارش ایسنا، خواص توت فرنگی بیشتر برای سلامت و زیبایی پوست شناخته شده است این درحالی است که اکثر پزشکان متخصص مصرف توت فرنگی را برای پیشگیری و حتی کاهش بیماریهای قلبی توصیه میکنند چراکه آنتی اکسیدانها و پلی فنلها در توت فرنگی باعث می شود که از سلامت قلب محافظت کند و میتواند از انواع مختلف سرطان جلوگیری کند.
این میوه مغذی و پرفایده چربی خوب خون را افزایش داده، برای فشار خون بالا مفید است و به شما برای محافظت در برابر سرطان کمک میکند.
انتهای پیام
نظرات