وحید امیری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری با عنوان سال «جهش تولید با مشارکت مردم» اظهار کرد: گردشگری یکی از حوزه هایی است که می توانیم حضور پررنگ مردم را برای رونق تولید و اقتصاد کشور در آن داشته باشیم.
وی افزود: در حال حاضر در سطح استان تنها در بحث مراکز اقامتی و پذیرایی بیش از ۴۷۰ مرکز با اشتغالزایی حدود ۱۵۰۰ نفر داریم که می توانند به تحقق این شعار کمک کنند.
معاون گردشگری استان لازمه تاثیرگذاری فعالین گردشگری در رونق تولید و اقتصاد را داشتن آموزش های به روز و آکادمیک در حوزه فعالیت خود عنوان کرد و گفت: در این راستا پیگیری هایی را از طریق وزارت میراث فرهنگی انجام دادیم و خوشبختانه توانستیم پس از چند سال اعتباراتی را به منظور برگزاری دوره های آموزشی رایگان برای فعالین گردشگری استان بگیریم.
وی اظهار کرد: برگزاری این دوره ها به ارتقاء سطح کیفی فعالیت نیروی انسانی شاغل در حوزه گردشگری استان منجر خواهد شد.
به گفته این مسئول، برگزاری این دوره های آموزشی آغاز شده و با آموزش به شاغلین در هتل ها، میهمانپذیرها، اقامتگاه های بوم گردی، خانه مسافرها، هتل بوتیک ها، اقامتگاه های سنتی و مراکز پذیرایی به مدت یک هفته ادامه پیدا خواهد کرد.
امیری با بیان اینکه در این دوره های آموزشی پنج سرفصل به فعالین گردشگری آموزش داده می شود، گفت: قوانین و مقررات بیمه و مالیات، صرفه جویی انرژی در تاسیسات گردشگری با اولویت واحدهای اقامتی، تسهیلگری و کسب و کارهای کوچک در گردشگری، مدیریت کیفیت خدمات واحدهای اقامتی گردشگری و بازآموزی راهنمایان گردشگری سرفصلهای آموزشی این دورهها هستند.
وی در پایان یادآور شد: از آنجایی که استاندار کرمانشاه همواره روی مسئله گردشگری تاکید داشته اند، در تلاشیم با ارتقاء سطح کیفی خدمات در مراکز گردشگری استان زمینه ای فراهم کنیم تا این واحدها نیز نقش خود را در رونق گردشگری و به تبع توسعه اقتصادی استان ایفا کنند.
انتهای پیام
نظرات