یاسر پیرعلی، رئیس دانشگاه شهرکرد ۲۸ فروردینماه در این همایش اظهار کرد: با اجرای این همایش باید بتوان فعالیتهای بعدی را به خوبی اجرا کرد، به طوری که ثمره آن برای استان و کشور ملموس باشد و نتیجه مذاکرات و تعاملات به خوبی مورد استفاده قرار گیرد.
وی بیان کرد: از محیط زیست انتظار میرود در راهاندازی موزه تاریخ طبیعی در سطح کشور در چهارمحال و بختیاری تلاش کند.
پیرعلی افزود: چهارمحال و بختیاری بین دو استان صنعتی بزرگ کشور قرار گرفته که نباید نگاهها به سمت و سوی صنعتی شدن این استان پیش رود، در حقیقت باید بحث محیط زیست استان و اکوتوریسم گردشگری برای چهارمحال و بختیاری باقی بماند.
به گفته پیرعلی، قطع به یقین دبیرخانه دائمی در این دانشگاه فعال خواهد شد تا از این طریق بتوان از نتایج آن در سطح کشور و استان بهره لازم را برد.
در ادامه رسول زمانی، دبیر علمی همایش با اشاره به آغاز به کار هفت وبینار علمی و صدور ۷۰۰ گواهی برای شرکت کنندگان وبینار، اظهار کرد: از ۹۵ نفر عضو هیئت علمی ۵۰ نفر در بحث داوری کمکهای خود را انجام دادند
وی بیان کرد: حدود ۲۴۰ مقاله به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که ۲۱۰ مقاله مورد پذیرش قرار گرفت و ۱۳ مقاله به صورت شفاهی و سخنرانی طی دو روز ارائه خواهند شد، همچنین در بخش ایدهپردازی ۳۰ ایده دریافت شد.
به گفته زمانی، این همایش میتواند بستری برای تبادل دانش و انتقال تجربیات باشد.
در ادامه سعید یوسفپور، مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: دانش بومی و سنتی برای ما در ابتدای امر مبهم بود، طی یک سال اخیر زحمات بسیار کشیده و جلسات زیادی برگزار شد، به طوری که دبیرخانه دائمی دانش سنتی در استان مستقر شد.
وی بیان کرد: میتوان گفت که این برنامه به عنوان اولین تجربه قطعاً کاستیهایی به همراه دارد گرچه تلاش میشود گامها را در راستای دانش بومی موثرتر و محکمتر برداریم، نتایج این همایش به حفظ محیط زیست کمک خواهد کرد و تلاش میشود که این نتایج در حوزه محیط زیست موثر واقع شود.
انتهای پیام
نظرات