• چهارشنبه / ۲۲ فروردین ۱۴۰۳ / ۰۹:۰۱
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1403012211606
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

انسان در عید فطر به فطرت پاک می‌رسد

انسان در عید فطر به فطرت پاک می‌رسد

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس اداره تبلیغات اسلامی قائنات گفت: در عیدفطر انسان بعد از گذشت یکماه تعبد و بندگی خدا و نهایتاً آمرزش گناهان به آن فطرت پاک دوران طفولیت که تازه از مادر متولد شده است می‌تواند برسد.

حجت‌الاسلام حسن سهرابی‌نژاد، در گفت‌وگو با ایسنا گفت: فطر  یعنی شکافتن وجود انسان‌ها و رسیدن به آن فطرت پاک خودشان. 

لذا امام سجاد(ع) فرمودند؛ همه انسان‌ها که متولد می‌شوند  فطرت شان بر پاکی و خداپرستی نهاده شده است.

وی با بیان اینکه با بیان اینکه شب عید فطر به لیله الجوایز نامیده شد، بیان کرد: عید فطر از این جهت نامیده شده، انسان‌هایی که یکماه را روزه گرفتند و به استغفار پرداختند و شب‌ها را به عبادت گذراندند و بندگی خدا را بجا آوردند در چنین شبی ملائکه خداوند میان  بندگان آمده و خداوند فرموده شما را آمرزیده و همه شما پاک شدید و به آن فطرت پاک برگشتید.

حجت‌الاسلام سهرابی‌نژاد اظهارکرد: زکات فطره به نوعی یک صدقه‌ایی است که انسان برای سلامتی جسم، تطهیر مال پرداخت می‌کنند و لذا اول به توصیه خداوند و اهل بیت این کار انجام و بعد نیز برای آن  که عیدی به فقرا و مستمندان تعلق گیرد زکات فطریه پرداخت می‌شود تا برخی از مشکلات اقتصادی و معیشتی خود را حل و فصل کنند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی قائنات با بیان اینکه امام علی فرمودند؛ عید فطر روزی است که خداوند به انسان‌ها و مؤمنان جایزه می‌دهد که برائت از آتیش جهنم یکی از آن‌ جوایز محسوب می‌شود، گفت: زمانی که به محل برگزاری عید فطر می‌روید و زمانی‌ که برمی‌گردیم به یاد روز محشر بیافتیم که در روز محکمه الهی حاضر می‌شوید و لذا عید فطر روز شادی مؤمنان و رهایی انسان از هواهای نفس  است.

وی تصریح‌کرد: در شب عید فطر مستحب است که همزمان با غروب آفتاب غسل انجام شود، شب زنده داری، احیا در شب عید فطر و خواندن زیارت عاشورا و توبه کردن انجام شود.

حجت‌الاسلام سهرابی نژاد بیان کرد: زمانی عید فطر  اعلام می‌شود که انسان به یقین برسد که با رؤیت هلال ماه شوال توسط خود انسان  و یا به یقین رسیدن از قول یک عده کثیری حاصل می‌شود. 
و  امروزه نیز در جامعه اسلامی اعلام ولی محترم فقیه مبنی بر اعلام روز عید فطر به عنوان یک حجت و یقین آور محسوب می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha