علی محمدی کیا در گفتوگو با ایسنا به راهبردهای مدیریت تیران و کرون در تحقق شعار سال اشاره و اظهار کرد: کشاورزی، گردشگری و صنایع دانشبنیان سه حوزه مورد هدف در رونق اقتصادی این شهرستان محسوب میشود که سیاستهای تولیدی، درآمدی و اشتغالزایی بیشتر بر این عرصهها متمرکز است.
وی با اشاره به حوزه گردشگری و میزان تولید و اشتغال در این عرصه، افزود: تقویت تعاونیها به خصوص در عرصه محصولات گلخانهای امسال برای تقویت نقش مردم در جهش تولید مورد توجه خواهد بود تا اینگونه انسجام در تأمین نهادهها و عرضه محصولات ایجاد شود.
فرماندار تیران و کرون ادامه داد: تقویت تعاونیهای روستایی برای تقویت اقتصاد مردم این مناطق مورد توجه قرار خواهد گرفت و با ایجاد تعامل بین دستگاههای متولی و مردم این مهم محقق خواهد شد.
وی به ظرفیت فعال گردشگری در تیران و کرون اشاره کرد و گفت: این حوزه اقتصادی در سطح خُرد با تقویت سرمایهگذاری در توسعه بوم گردیها و احیاء بافت گردشگری عملیاتی میشود و در سطح کلان اتحادیههای مردمی با مکانیزیم مشارکت بخشی عمومی برای رونق صنعت گردشگری دنبال میشود.
محمدی کیا اضافه کرد: اتحادیههای صنفی در عرصه تولید صنایع دستی رونق و بین تولیدکنندگان این بخش انسجام بیشتری برای راهبری بازار ایجاد خواهد شد.
وی با بیان اینکه در حوزه تولید تیران و کرون بر صنایع دانش بنیان تمرکز شده، اظهار کرد: برای حمایت از سرمایهگذاران این بخش زیرساختها به ویژه در عرصه انرژی توسعه یافته و نیازهای آنان مورد بررسی و اجرا قرار میگیرد.
فرماندار تیران و کرون یادآور شد: عمده تمرکز در عرصه دانشبنیان معطوف به شهرک مواد غذایی شده تا با به کارگیری تکنولوژیهای نوین علاوه بر تولید بر اشتغال و درآمدزایی تأثیر گذاشته شود.
وی ادامه داد: موانع تولید مثل گذشته باید توسط دستگاههای اداری و نهادهای خدمات رسان در کمیته اختصاصی در زیر مجموعه ستاد توسعه و سرمایهگذاری اقتصادی شهرستان بررسی و راهکار سنجی شود و از ظرفیت ادارات کل استان اصفهان نیز بهره برد.
محمدی کیا معتقد است با رفع موانع تولید زمینه مشارکت مردم در جهش تولید را فراهم میسازد و باید دستگاههای اداری توان خود را در این خصوص بیش از گذشته فعال کنند.
انتهای پیام
نظرات