• یکشنبه / ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ / ۱۰:۲۳
  • دسته‌بندی: دیدگاه
  • کد خبر: 1403011909265
  • منبع : مطبوعات

راز آشفتگی غرب

راز آشفتگی غرب

رهبر حکیم انقلاب اسلامی در مواضع صریح و عالمانه‌ای که در قبال توطئه‌های استکبار برای آسیب زدن به ملت بزرگ ایران،‌ مسأله جنگ غزه و دیگر مسائل جاری در نظام بین‌الملل دارند، تصویر جامعی از فلسفه رفتار دولت‌های غربی، زد و بندهای پشت پرده جریانات سلطه، تبیین ساختارهای ناکارآمد ساخته و پرداخته دست غرب و ماهیت پوچ نظم ادعایی آمریکا و متحدانش، ارائه می‌دهند و بازتاب این روشنگری مستمر و مؤثر را امروز در تبلور بی‌سابقه آگاهی ملت‌های دنیا در قبال مسأله فلسطین و قدس شریف مشاهده می‌کنیم.

به گزارش ایسنا، محمد مهدی ایمانی‌پور، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در یادداشتی با این عنوان در جام جم نوشت: 

اقدام‌ شرکت متا برای بستن حساب‌های اینستاگرام و فیس‌بوک رهبر معظم انقلاب نقطه آشکارساز وحشت دشمنان از ترویج مؤثرگفتمان آزادی‌خواهی و مقاومت در جهان است. گویا حمایت از کودکان و زنان مظلوم فلسطینی و روشنگری عالمانه، فراگیر و غیرتمندانه رهبر معظم انقلاب اسلامی در قبال جنایات تمام‌عیاری که در غزه، خان یونس و رفح رخ می‌دهد، منجر به آشفتگی مخالفان واقعی آزادی و عقلانیت شده است. در این خصوص نکاتی وجود دارد که نمی‌توان به سادگی از کنار آنها گذشت:

نخست این‌که شرکت متا را نمی‌توان یک بازیگر و متغیر مستقل در مناسبات هزارتوی غرب در نظر گرفت. رویکرد بسترهای مجازی و برخی پیام‌رسان‌های اجتماعی در بزنگاه‌های حساس، نشان می‌دهد که راهبرد آنها نه بر مبنای گردش آزادانه اطلاعات، بلکه بر پایه تزریق اطلاعات هدفمند به مخاطبان عام و خاص بنا نهاده شده است. به عبارت بهتر، در زیر پوسته‌ای که با اسم رمز «آزادی بیان» و با چاشنی گردش آزادانه اطلاعات از سوی شبکه‌های مجازی غرب تاسیس و راه‌اندازی شده، مناسبات پیچیده و وقیحانه‌ای حاکم است. در چنین بستری، شاهد سوء‌تفسیر نمادهای حق و باطل هستیم؛ جایی که رژیم اشغالگر صهیونیستی و حامیان آن به‌عنوان مظلوم و مردم بی‌دفاع فلسطین و حامیان بازگشت این سرزمین مقدس به صاحبان اصلی آن، به مثابه تروریست‌های زیاده‌خواه، مورد تحلیل و تفسیر قرار می‌گیرند. آنچه اشاره شد، فراتر از استانداردهای دوگانه بوده و مصداق نوعی «دروغ سیستماتیک» محسوب می‌شود. 

نکته دوم، معطوف به همپوشانی نظم مجازی و نظم حقیقی جهانی در غرب است. پس از پایان جنگ جهانی دوم، آمریکا و متحدانش نظم جهانی را نه براساس منافع ملت‌های بازمانده جنگ، بلکه براساس منافع بازیگران پیروز در جنگ بنا نهادند. اساسا یکی از دلایل فقدان کارکرد مؤثر نهادها و سازمان‌های بین‌المللی در استیفای حقوق حقه ملت فلسطین و دیگر ملت‌های مظلوم جهان، همین ترکیب نامتعادل و نامتوازن «ساختار-بازیگر» است که خالق آن، طرفداران جریان سلطه و زور در حوزه روابط بین‌الملل بوده‌اند. با گذار بشریت به قرن جدید، نظم نوین جهانی تبدیل به کلیدواژه‌ای ظاهرا زیبا اما تهی و پوچ شد تا غرب بتواند در سایه آن دست به بازتعریف قواعد و قوانین سلطه‌گری پیدا و پنهان خود بر ملت‌های جهان بزند. این قواعد بازتعریف شده، یک مقیاس در سنجش پدیده‌ها از سوی غرب محسوب می‌شود. حتی نظم مجازی جهان (‌با روایتگری غرب) نیز در طول همین نظم حقیقی شکل گرفته است.

نکته سوم و پایانی، معطوف به چرایی وحشت و آشفتگی بازیگران غربی نسبت به حساب‌های کاربری رهبر معظم انقلاب در فضای مجازی است. رهبر حکیم انقلاب اسلامی در مواضع صریح و عالمانه‌ای که در قبال توطئه‌های استکبار برای آسیب زدن به ملت بزرگ ایران،‌ مسأله جنگ غزه و دیگر مسائل جاری در نظام بین‌الملل دارند، تصویر جامعی از فلسفه رفتار دولت‌های غربی، زد و بندهای پشت پرده جریانات سلطه، تبیین ساختارهای ناکارآمد ساخته و پرداخته دست غرب و ماهیت پوچ نظم ادعایی آمریکا و متحدانش، ارائه می‌دهند. بازتاب این روشنگری مستمر و مؤثر را امروز در تبلور بی‌سابقه آگاهی ملت‌های دنیا در قبال مسأله فلسطین و قدس شریف مشاهده می‌کنیم. اتفاقا یکی از کارویژه‌های مواضع رهبر معظم انقلاب اسلامی، اضمحلال تصاویر مجازی و خودساخته‌ای‌ است که غرب تلاش می‌کند در برهه‌ها و پیچ‌های خاص تاریخی از خود ارائه دهد. اولین و بارزترین خروجی این سرنوشت محتوم، شکل‌گیری نظم نوین جهانی براساس تعالیم ناب الهی خواهد بود. ان‌شاءا... 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha