• پنجشنبه / ۱۶ فروردین ۱۴۰۳ / ۱۸:۳۵
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1403011607739
  • خبرنگار : 71567

رییس سابق دانشگاه امیرکبیر تاکید کرد

رشد اقتصادی ۷ درصدی کشور در سال گذشته/ منتظر تاثیر مثبت آن در جامعه هستیم

رشد اقتصادی ۷ درصدی کشور در سال گذشته/ منتظر تاثیر مثبت آن در جامعه هستیم

رییس سابق دانشگاه امیرکبیر آمار رشد ۷ درصدی اقتصاد کشور در سال گذشته را درخشان توصیف کرد و گفت: درخشان منتظر آثار و نتایج مثبت آن در زندگی اقتصادی مردم هستیم که ممکن است این آثار طولانی مدت باشد.

سید احمد معتمدی در گفت و گو با ایسنا ضمن بیان این مطلب به دیدار شب گذشته رهبری با مسئولان نظام اشاره کرد و افزود: خوشبختانه گزارش های خوبی از عملکرد دولت فعلی در حوزه های مختلف به ویژه اقتصادی اعلام می شود به طوریکه ما شاهد اقدامات مثبت دولت در این بخش ها هستیم اما انتظار می رود آثار این گزارش ها نیز به طور ملموس در زندگی مردم احساس شود.

وی در ادامه تصریح کرد: اینکه عنوان می شود رشد اقتصادی سال گذشته ۶ یا ۷ درصد عنوان می شود خبر بسیار خوب و دستاورد عظیمی است. حتی رییس بانک مرکزی عنوان نمودند این آمار دومین رشد بزرگ اقتصادی دنیا است که البته این گزارش ها صحیح نیز است بنابراین انتظاری که داریم با شرایط موجود تورم نیز کاهش چشمگیری داشته باشد.

رییس سابق دانشگاه امیرکبیربا بیان اینکه ممکن است آثار این نوع اقدامات را در بلند مدت یا در سال جاری مشاهده کنیم، اظهار کرد: با توجه به این آمار درخشان منتظر آثار و نتایج مثبت آن در زندگی اقتصادی مردم هستیم که ممکن است این آثار طولانی مدت باشد.

این استاد دانشگاه با تاکید براینکه نباید فضای ناامیدی در جامعه ایجاد کرد، گفت: البته منظور این نیست که انتقاداتی وجود نداشته باشد. اما مسئولان باید با تلاش در حوزه اقتصادی اعم از حفظ ارزش پول ملی و کاهش تورم زمینه ناامیدی در جامعه را ایجاد نکنند چرا که عامه مردم بیشتر به عملکرد دولت در بازار توجه دارند.

معتمدی در خصوص عملکرد دولت در دانشگاه ها و آموزش عالی نیز یادآور شد: این بخش نیز از سایر بخش های جامعه جدا نیست و بخش هایی از آموزش عالی نیازمند بودجه های خوبی دارد که در بسیاری از بخش ها این عملکرد خوب بوده است اما به طور کلی این حوزه همواره نیازمند توجه بیشتر دولت بوده است.

رییس دانشگاه امیرکبیر در پایان به شعار سال جاری اشاره کرد و افزود: این شعار بسیار خوبی است اما لازمه تحقق آن این است که دولت بخش اقتصاد را به بخش های خصوصی واگذار کند. وقتی نهادها و دستگاه ها از اقتصاد بیرون بروند قطعا مردم و بخش های خصوصی نظیر شرکت های دانش بنیان می توانند به طور موثر عمل کنند. بنابراین نیازمند دستور اکید از مسئولان نظام هستیم که این بخش ها در حوزه اقتصاد ورود نکنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha