• چهارشنبه / ۱۵ فروردین ۱۴۰۳ / ۱۴:۲۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403011506985
  • خبرنگار : 71129

در سایه ادامه محکومیت‌ها انجام می‌شود

تصمیم کانادا و سایر کشورها برای ارسال «توبیخ‌نامه رسمی مشترک» به رژیم صهیونیستی

تصمیم کانادا و سایر کشورها برای ارسال «توبیخ‌نامه رسمی مشترک» به رژیم صهیونیستی

وزیر خارجه کانادا امروز (چهارشنبه) خواستار تحقیقات کامل درباره کشتار امدادگران موسسه خیریه «آشپزخانه مرکزی جهانی» در غزه در حمله هوایی رژیم صهیونیستی شد که در میان آنها یک شهروند کانادایی هم وجود داشت.

به گزارش ایسنا، منابع رسانه‌ای پیشتر از کشته شدن هفت تن از کارکنان سازمان «آشپزخانه مرکزی جهانی» در نوار غزه در حمله رژیم صهیونیستی خبر دادند. این سازمان امدادرسانی که دفتر آن در آمریکا قرار دارد، اعلام کرد پس از کشته شدن هفت تن از کارمندانش در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به مرکز نوار غزه، فعالیت‌هایش در منطقه به حالت تعلیق درآمدند. کشته‌شدگان از ملیت‌های مختلف از جمله آمریکا، انگلیس و کانادا بودند.

یک مقام ارشد دولت کانادا اعلام کرد که کانادا و سفارت‌های دیگر کشورها قصد دارند پس از کشته شدن هفت امدادگر در نوار غزه، نامه «توبیخ رسمی مشترک دیپلماتیک» را به وزارت خارجه اسرائیل ارسال کنند.

این مقام که نخواست نامش فاش شود به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت که یک مقام ارشد در وزارت امور خارجه کانادا نیز روز سه شنبه اعتراض رسمی خود را به سفیر اسرائیل در کانادا ارائه کرد. این مقام کانادایی اعلام نکرد که کدام کشورها در ارسال توبیخ شرکت خواهند کرد.

در همین رابطه «ملانی جولی» وزیر خارجه کانادا در حاشیه نشست وزرای خارجه کشورهای عضو ناتو در بروکسل گفت: اسرائیل باید به قوانین بین‌الملل احترام بگذارد و کانادا مطمئن می‌شود که اسرائیل این کار را انجام می‌دهد.

وزیر خارجه کانادا همچنین گفت: ما خواستار تحقیقات کامل هستیم، می‌خواهیم مطمئن شویم که اسرائیل مستقیما وارد این مبحث می‌شود. من شب گذشته با یسرائیل کاتس، وزیر خارجه اسرائیل در مورد همین موضوع تماس گرفتم.

به گزارش شبکه خبری الجزیره، همچنین پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان امروز اندوه عمیق خود را بابت کشته شدن هفت امدادگر این خیریه توسط حملات هوایی صهیونیست‌ها حین کمک‌رسانی در غزه ابراز داشت.

رهبر ۸۷ ساله کاتولیک‌های جهان در جمع مردم در واتیکان گفت: من اندوه عمیق خود را بابت داوطلبانی که حین ارائه و توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه کشته شدند، ابراز می‌کنم. من برای آنها و خانواده‌هایشان دعا می‌کنم.

وی همچنین بار دیگر خواستار دسترسی کمک‌های بشردوستانه برای جمعیت خسته و در رنج غیرنظامیان در غزه شد و از حماس خواست تا اسرای صهیونیست را آزاد کند.

از سوی دیگر دیوید کامرون، وزیر خارجه انگلیس هم گفت: اجرای وعده‌های اسرائیل مبنی بر حمایت بیشتر از نوار غزه و باز کردن این گذرگاه برای مدت طولانی‌تر را رصد خواهیم کرد.

کامرون درباره امدادگران کشته شده در غزه گفت: «ما باید برای از دست دادن این کارمندان شجاع بشردوست از جمله سه شهروند بریتانیایی که به طرز فجیعی کشته شدند، سوگواری کنیم. ما همچنین باید به خانواده های آنها تسلیت بگوییم و فکرمان با آنها باشد.

خوزه مانوئل آلبارز، وزیر امور خارجه اسپانیا هم در حاشیه نشست وزرای خارجی کشورهای عضو ناتو در بروکسل گفت: فلسطین را به عنوان یک کشور مستقل به رسمیت می‌شناسیم، بنابراین جایگاهی در سازمان ملل خواهد داشت.

پنی وونگ، وزیر خارجه استرالیا نیز در این نشست اعلام کرد: من به بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل می‌گویم که جنگ توجیه مناسبی برای عدم احترام به قوانین بین‌المللی بشردوستانه نیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha