کمال خانی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: ستاد خدمات سفر نیشابور همانند مرکز استان قبل از آغاز سال جدید فعالیت خود را آغاز کرد و کمیتههای مربوطه نیز تشکیل و ارائه خدمات مطلوب به مسافران و گردشگران در دستور کار قرار گرفت.
وی اظهار کرد: خوشبختانه امسال همانند سالهای گذشته تمامی دستگاههای خدمات رسان و دستگاههای مرتبط با خدمات سفر به خوبی پای کار بودند، همچنین ایستگاه استقبال از زائر در ورودی شهر با کمک سایر دستگاهها برپا شد.
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیشابور اذعان کرد: هلالاحمر، نیروی انتظامی، اداره راهداری و حمل و نقل جادهای و سایر دستگاهها برای خدماتدهی مطلوب به مسافران و گردشگران در محل ایستگاه استقبال از زائر مستقر شدند.
وی همچنین عنوان کرد: آمادهسازی تمامی مجموعههای فرهنگی تاریخی شهرستان از قبل سال برای استقبال و میزبانی از زائران و گردشگران انجام شد.
خانی با بیان اینکه خوشبختانه امسال هم مورد و مشکل خاصی در شهرستان نداشتیم، تصریح کرد: برای گردشگران داخلی و خارجی راهنما پیشبینی و اقدامات لازم صورت گرفت.
وی بیان کرد: هتل و مهمانپذیر، خانه مسافر و بوم گردیهای شهرستان همه آمادگی لازم را برای میزبانی هر چه بهتر از مسافران و گردشگران داشتند و همچنان خدمات خود را ارائه میدهند.
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیشابور گفت: خوشبختانه محور نیشابور به مشهد یکی از اصلیترین محورهایی است که سهم بیشتری از زائران و گردشگران مشهد مقدس را به خود اختصاص داده است و همه ساله پذیرای خیل عظیمی از گردشگران و مسافران و زائران علی بن موسی الرضا(ع) است.
وی ادامه داد: هرچند امسال به دلیل تقارن ماه مبارک رمضان با نوروز آمارهای حضور گردشگران، مسافران و زائران در شهرستان مقداری کاهش داشت اما بازهم استقبال خوبی را شاهد بودیم.
خانی با بیان اینکه در بسیاری از مجموعهها برنامههای متنوعی از جمله موسیقی و نوروزگاه در مجموعه عطار و خیام اجرا شد که مورد استقبال گردشگران و مسافران قرار گرفت، اظهار کرد: طی هماهنگیهای به عمل آمده روستاهای هدف گردشگری همچنان آماده میزبانی از مسافران و گردشگران هستند.
وی افزود: بر اساس آمار مراکز رفاهی آموزش و پرورش، هتلها، بوم گردیها و خانه مسافرها، نیشابور بعد از مشهد مقدس بیشترین میزان اقامت و اسکان گردشگران و مسافران را در بین شهرهای خراسان رضوی داشته است.
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیشابور از حضور ۲۰۰ هزار مسافر و گردشگر و زائر در شهرستان و بازدید از اماکن مختلف خبر داد و تصریح کرد: بخش قابل توجهی از این مسافران نیز در مراکز مختلف شهرستان اقامت و اسکان داشتهاند.
وی با بیان اینکه پیشبینی میشود بیشترین پیک مسافران را در شهرستان همزمان با عید سعید فطر و پایان ماه مبارک رمضان داشته باشیم، عنوان کرد: شهرستان نیشابور دارای سه هتل، یک مهمانپذیر، ۲۰ خانه مسافر و ۱۲ اقامتگاه بوم گردی است.
خانی با اشاره به اینکه ظرفیت تمامی این اماکن در ایام نوروز کامل نشده است، تصریح کرد: خوشبختانه روزهای اول ظرفیت مراکز رفاهی و اسکان آموزش و پرورش کامل شده بود.
وی با بیان اینکه بعد از ایام نوروز حضور گردشگران خارجی در شهرستان افزایش خواهد یافت، به وضعیت روستاهای هدف گردشگری در نیشابور اشاره کرد و گفت: تمام تلاش خود را به کار گرفتهایم که آمار روستاهای هدف گردشگری را افزایش دهیم.
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیشابور اذعان کرد: حدود ۲۶ روستا را معرفی کردیم و کارهای لازم در دست انجام است، امیدواریم امسال نیز تعداد این روستاها افزایش یابد.
وی با اشاره به اینکه تاکنون تعدادی از روستاها مصوب شده و برای باقی نیز باید دفاع کنیم و مصوبه لازم را بگیریم، اظهار کرد: بسیاری از روستاهای شهرستان نیشابور این پتانسیل را دارند.
خانی اذعان کرد: اکنون در شهرستان نیشابور روستاهای بوژان و کلیدر جزو روستاهای هدف گردشگری هستند که باید تلاش شود افزایش یابند.
وی گفت: همزمان با ایام نوروز بیشترین بازدید مسافران و گردشگران از مجموعههای فرهنگی تاریخی خیام، عطار و مسجد چوبی نیز انجام میشود.
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیشابور خاطرنشان کرد: بالغبر ۷۰ تا ۸۰ از مسافران و گردشگرانی که در شهرستان حضور داشتهاند از سه مکان تاریخی خیام، عطار و مسجد چوبی نیز بازدید داشتهاند. هر مسافری که وارد شهرستان میشود بازدید از این سه مکان را در اولویت قرار میدهد.
انتهای پیام
نظرات