ابوالحسن صفدری در گفت وگو با ایسنا- با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ با مجموع ۵۵ هزار و ۳۳۵ اهدای خون در سیستان و بلوچستان به پایان رسیده است تصریح کرد: در این سال ۷۰ هزار و ۴۲۱ مراجعه به مراکز خونگیری سطح استان داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود ۱.۵ درصد افزایش را نشان میدهد همچنین بانوان در سال ۱۴۰۲ مشارکت ۷.۱۴ درصدی داشتهاند.
وی افزود: در هفته اول سال ۱۴۰۳ که با ماه مبارک رمضان مصادف شده بود، از مجموع یکهزار و ۹۴ مراجعه به مراکز خونگیری سیستان و بلوچستان، تعداد ۸۷۲ اهدای خون به ثبت رسیده که بیش از ۴۰درصد نسبت به هفته اول سال ۱۴۰۲ افزایش داشته همچنین بانوان در این مدت نسبت به سال گذشته مشارکت ۶.۱۹ درصدی داشتهاند که با وجود درصد مشارکت کمتر، نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد ۵۷ درصدی اهدای خون بانوان را شاهد هستیم.
مدیرکل انتقال خون سیستان و بلوچستان نیاز به خون و فرآورده های خونی یک نیاز همیشگی است و اهمیت اهدای خون و استمرار آن در تمام ایام سال احساس میشود خاطرنشان کرد: بیماران و مصرف کنندگان دائمی خون همواره به خون سالم و کافی نیازمند هستند به همین دلیل مردم میتوانند انتقال خون را برای مهیا کردن این ماده حیاتی یاری کنید.
وی تصریح کرد: با فرا رسیدن سال جدید که مقارن با ماه مبارک رمضان نیز شده مراجعات مردم به مراکز خونگیری سیستان و بلوچستان بسیار کاهش یافته به طوریکه موجودی خون در محدوده بحرانی قرار گرفته و این امر ممکن است تامین خون بیماران بستری در بیمارستانها، بویژه بیماران تالاسمی که باید بصورت مداوم و منظم خون دریافت کنند را در بعضی از گروههای خونی با مشکل مواجه کند.
صفدری ادامه داد: به این منظور برای جبران این کاهش ذخایر از تمامی مردم استان و حتی مسافران نوروزی که به سیستان و بلوچستان سفر کردهاند درخواست داریم برای اهدای خون به مراکز خونگیری سطح استان که تا ساعت ۲۲ فعالاند مراجعه کنند.
انتهای پیام
نظرات