در این مراسم گروهی از هنرمندان با نواختن دف، نی و سرنا لحظات شادی را برای اهالی این روستای گردشگری و مسافران نوروزی رقم زدند.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان اسدآباد در حاشیه این مراسم اظهار کرد: روستای ملحمدره یکی از قدیمیترین و زیباترین روستاهای شهرستان اسدآباد بوده که به علت جاذبههای بکر، طبیعی و زیبای آن و معماری و بافت دارای ارزش روستایی، در طول سال دارای مسافران و گردشگران بسیار از سراسر کشور است.
کامران اکبریشایگان با اشاره به پیشتاز بودن روستای ملحمدره از نظر زیرساخت بین روستاهای گردشگری استان همدان افزود: روستای ملحمدره یکی از روستاهای پیشتاز استان همدان در تعداد خانههای بومگردی و تأسیسات گردشگری بوده و در آستانه بهار، اقدامات و تمهیدات لازم در این روستا برای میزبانی از گردشگران و میهمانان نوروزی انجام شده است.
وی اضافه کرد: روستای گردشگری ملحمدره یک مجتمع گردشگری، یک سفرهخانه سنتی و دو بومگردی دارد ضمن اینکه موافقت اصولی راهاندازی یک سفرهخانه سنتی دیگر نیز برای این روستای گرفته شده است.
به گزارش ایسنا، سالانه به طور میانگین ۴۰۰۰ نفر گردشگر و مسافر از روستای گردشگری ملحمدره معروف به ماسوله غرب کشور بازدید دارند.
غذاهای این منطقه براساس محصولات تولیدی باغهای آن تنظیم شده است و گردشگران و میهمانان میتوانند طعم انواع آشها از آش آلو گرفته تا آبگوشت محلی را در این روستا بچشند ضمن اینکه خورشت فسنجان روستای گردشگری ملحمدره نیز با طعمی متفاوت از آنچه در شمال کشور پخته میشود، زبانزد است.
خورشت آلو سرسبد غذاهای محلی ملحمدره به شمار میرود علاوه بر آن انواع خشکبار از بادام و گردو گرفته تا انواع آلو، در قالب خشک و تازه، انواع گیاهان دارویی، سیب، انگور، فرآوردههای انگور مانند شیره، سرکه، مویز و کشمش از دیگر سوغات و محصولات تولیدی این منطقه است.
انتهای پیام
نظرات