• شنبه / ۴ فروردین ۱۴۰۳ / ۱۳:۴۸
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1403010401410
  • خبرنگار : 50130

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان:

 تردد نوروزی در مرزهای کردستان ۳۰ درصد کاهش یافته است 

 تردد نوروزی در مرزهای کردستان ۳۰ درصد کاهش یافته است 

ایسنا/کردستان مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کردستان گفت: آمار تردد مسافران نوروز در سال جدید از مرز باشماق و سیرانبند حدود ۳۰ درصد کاهش داشته است.

فرزاد حسنی امروز شنبه(۲۴ فروردین ماه) در شورای ترافیک استان اظهار کرد: اقدامات خوبی در حوزه ارتقای ایمنی در سطح جاده ها شامل خط کشی و بهسازی تابلوهای علائم رانندگی انجام شده است.

وی، با بیان اینکه امسال با توجه به بارش های متناوبی که به ویژه از اول عید در سطح استان وجود داشت، انجام خط کشی و بهسازی و لکه گیری جاده ها با محدودیت هایی مواجه شد، افزود: تا کنون ۱۵۰ کیلومتر خط کشی در سطح جاده های اصلی انجام استان انجام شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان گفت: از لحاظ سفرهای درون و برون شهری تعداد سفرهای نوروزی نسبت به بازه زمانی مشابه سال قبل، هفت درصد کاهش و از نظر تعداد مسافر ۱۲ درصد کاهش داشته است.

حسنی، با بیان اینکه امسال تا کنون ۹ هزار و ۲۰۰ سفر در سطح استان ثبت شده که طی آن ۴۷ هزار جابجایی مسافر انجام گرفته است، اعلام کرد: آمار تردد مسافران نوروز امسال از مرز باشماق و سیرانبند هم ۲۲ هزار و ۱۳۹ نفر بوده که نسبت به مدت زمان مشابه تعطیلات نوروزی سال گذشته حدود ۳۰ درصد کاهش داشته است.

وی از ثبت حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار تردد بین استانی خبر داد و اعلام کرد که تعداد تخلفات تا دیروز نزدیک به ۱۷ هزار مورد بوده که به پلیس اعلام و اعمال جریمه شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان، افزایش سرعت و تجاوز به چپ را دلیل اصلی تصادفات در سطح استان اعلام و خاطرنشان کرد: افزایش سرعت نزدیک به ۱۵ هزار و ۷۶۵ مورد تخلف بالای ۳۰ کیلومتر برساعت، ۴۹۷ مورد ۳۰ تا ۵۰ کیلومتر و ۵۰ مورد بالاتر از حد مجاز بوده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha