محبوبه مهماندوست در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: در کارخانههای شهرستان فیروزه ۱۱۹۷ نفر در بخشهای مختلف صنعتی، معدنی، فنی خدماتی و...مشغول به کار هستند که برای ۵۵۳ نفر از این شاغلین ارزیابی شغلی ازنظر مواجهه با سروصدای محیط کار توسط کارشناسان بهداشت حرفهای در سال ۱۴۰۲ صورت گرفت.
وی با بیان اینکه در مجموع ۵۵۳ نفر از کارگران کارخانههای تحت پوشش شهرستان فیروزه در مواجهه با سر و صدای محیط کار ارزیابی شغلی شدند، بیان کرد: در سنجشها و اندازهگیری صدای محیط کار که اولین قدم در برنامه حفاظت شنوایی افراد است مشخص شد که ۱۱۸ نفر از آنها در مواجهه با صدای زیانآور هستند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان فیروزه اذعان کرد: پس از بررسیها مشخص شد سروصدا به عنوان شایعترین عامل زیانآور محیط کار است که میتواند علاوه بر ناشنواییهای حسی، عصبی یا هر دو که باعث افزایش فشارخون، قند و کلسترول خون، اضطراب، ناراحتی عصبی افراد و اختلالات شنوایی حتی در کودکانی که مادرانشان در هنگام بارداری در معرض سروصدای بیش از حد مجاز بودهاند، میشود.
وی با اشاره به سر و صدا بعنوان شایعترین عامل زیانآور محیط کار که کارگران این شهرستان با آن مواجهند، افزود: علاوه بر صوت بیش از حد مجاز برخی فلزات سنگین، حلالها، آفتکشها و سایر مواد شیمیایی و حتی بعضی از داروها نیز باعث کاهش شنوایی میشود.
انتهای پیام
نظرات