• شنبه / ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۳:۵۶
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1402122618317
  • خبرنگار : 71282

ثبات قیمت‌ها و توزیع عادلانه یارانه‌ها با اجرای طرح کالابرگ

ثبات قیمت‌ها و توزیع عادلانه یارانه‌ها با اجرای طرح کالابرگ

با اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی ضمن تامین نیازهای عمومی اقشار کم درآمد و افزایش قدرت معیشت خانوارها، بستر توزیع عادلانه یارانه‌ها و ثبات نسبی قیمت‌ها به وجود آمد.

به گزارش ایسنا، دولت سیزدهم همزمان با آغاز فعالیت خود در جهت کاهش شکاف طبقاتی و افزایش قدرت خرید دهک‌های کم درآمد جامعه اقداماتی را در دستور کار خود قرار داد که یکی از این اقدامات اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی بود.

این طرح با هدف بهبود وضع معیشت و قدرت خرید خانوار و حفظ ثبات قیمتها صورت گرفت و ۱۱ قلم کالای اساسی از جمله شیر و پنیر، ماست، گوشت منجمد، مرغ، تخم مرغ، برنج، ماکارونی، قند و شکر و حبوبات در این طرح گنجانده شدند تا افراد با استفاده از اعتبار کالابرگ خود این اقلام را خریداری کنند.

دولت سیزدهم به منظور تثبیت قیمت‌ها و جبران افزایش قیمت‌ها و حفظ قدرت خرید اقشار متوسط و کم درآمد سبد کالا را به نرخ سال قبل به مردم ارائه کرد تا ضمن ریشه‌کن کردن مشکل سوء تغذیه خانوارها و حفظ سلامت افراد، بستر توزیع عادلانه یارانه‌ها و حذف فاصله طبقاتی را فراهم کرده باشد.

در همین راستا ناصر چمنی - یک فعال حوزه کار در گفت‌وگو با ایسنا، درباره طرح کالابرگ الکترونیکی گفت: این طرح در شرایط اقتصادی حاضر یک گام مثبت و اثرگذار به شمار می‌رود که موفقیت دولت را در اجرای طرح دوچندان می‌کند لذا چنانچه در اجرای طرح ساز و کارهای لازم دیده شود و برخی موانع زیرساختی برطرف شود قطعا در بهبود معیشت اقشار مختلف جامعه اثرگذار است.

وی پرداخت کالابرگ الکترونیکی به کارگران را مورد تاکید قرار داد و گفت: این ایده خوبی است که بتوانیم نیازهای عمومی خانوارهای کارگری و اقشار کم‌درآمد را در قالب کالابرگ برطرف کنیم تا اقلام اساسی و مایحتاج خود را به نرخ سال قبل تهیه کنند.

به گفته این فعال حوزه کار با اجرای طرح کالابرگ الکترونیک جلوی تورم به ویژه تورم کالاهای اساسی گرفته و به معیشت خانوارها کمک می‌شود.

به دنبال حذف ارز ترجیحی در بخشی از کالاهای موجود تورم ایجاد شد، در این شرایط قدرت خرید بخشی از جامعه تنزل یافت و بخشی از تولیدکنندگان نیز دچار زیان شدند اما دولت با اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در این شرایط ضمن رفع نیاز عمومی مردم کمک کرد تا قیمت کالاها تا زمان رسیدن به دست مردم متعادل‌تر شود و فروشندگان نیز در عرضه کالا، فروش بهتری داشته باشند.

اجرای طرح کالابرگ الکترونیک اگر چه مرحله به مرحله پیش رفت و در ابتدا دهک‌های ۱ تا ۳ و به تدریج ۴ تا ۷ را شامل شد اما مردم با استفاده از خرید اعتباری و یارانه کالابرگ توانستند بخشی از مایحتاج و اقلام اساسی مورد نیاز خود را خریداری و ویتامین‌ها و کالری‌های مورد نیاز بدن را تامین کنند.

به گزارش ایسنا، کارشناسان بر این باورند که اجرای طرح کالابرگ الکترونیک اقدام مثبت و اثرگذاری در بحث مدیریت تغذیه،تامین نیازهای اساسی مردم و حفظ ثبات قیمت‌ها به شمار می‌رود و با توجه به افزایش اقبال عمومی، چشم انداز روشنی از اجرای طرح در آینده پیش‌بینی می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۱۲-۲۶ ۱۴:۵۶

چه فایده وقتی که باید به همان اندازه خرید آزاد کرد

avatar
۱۴۰۲-۱۲-۲۷ ۰۴:۳۲

یارانه نقدی مددجویان بهزیستی که خانوار شون سال 1395شده 4نفره بعد از 8سال همون 3نفرقبل از سال 1395یارانه 300تومانی میگیرن کودک 8ساله شده خودش ادارات دولتی می‌ره شاید به حقش برسه 4نفر900تومان حقشان 1600000تومان به همین دلیل نه کالا برگ میگیرن نه تا حالا سبد کالا