• شنبه / ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۰:۵۱
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1402122618052
  • خبرنگار : 71604

ویدئویی از شادی فضانوردان ناسا در پی آزمایش موتور موشک «آرتمیس ۲»

ویدئویی از شادی فضانوردان ناسا در پی آزمایش موتور موشک «آرتمیس ۲»

ناسا ویدئویی را از آزمایش موتور موشک ماموریت «آرتمیس ۲» منتشر کرده که روز ششم مارس انجام شد و شادی فضانوردان این ماموریت را به همراه داشت.

به گزارش ایسنا، فرمانده ماموریت بعدی ناسا به مقصد ماه هنگام آزمایش موتور قوی موشک، دستان خود را به نشانه شادی بالا برد.

به نقل از اسپیس، «رید وایزمن»(Reid Wiseman) فضانورد ناسا و فرمانده ماموریت «آرتمیس ۲»(Artemis 2) در ویدئویی دیده می‌شود که در جریان آزمایش اخیر موتور «آراس-۲۵»(RS-25) ضبط شده است. این موتور، نیروی مورد نیاز نسخه‌های آینده موشک «سامانه پرتاب فضایی»(SLS) را برای ماموریت‌های ماه تامین می‌کند.

ناسا روز ششم مارس این ویدئو را از وایزمن و «کریستینا کخ»(Christina Koch) فضانورد آرتمیس ۲ در حال لذت بردن از منظره دراماتیک آزمایش در «مرکز فضایی استنیس»(SSC) ناسا واقع در می‌سی‌سی‌پی گرفت و اخیرا آن را در حساب ایکس خود پست کرد.

مقامات ناسا در یک بیانیه مطبوعاتی نوشتند: این بررسی ۱۰ دقیقه‌ای، به منظور آزمایش موتور برای ماموریت‌های آینده آرتمیس به ماه و فراتر از آن انجام شده است.

ویدئویی از شادی فضانوردان ناسا در پی آزمایش موتور موشک «آرتمیس ۲»

موتور آراس-۲۵، یک نوع موتور کهنه‌کار مورد استفاده در یک نسل از برنامه شاتل فضایی است. موتورهای شاتل فضایی در سال ۲۰۲۲ در ماموریت بدون سرنشین آرتمیس ۱ به مقصد ماه مورد استفاده قرار گرفتند. همین امر در مورد ماموریت آرتمیس ۲ صدق خواهد کرد که در سال ۲۰۲۵ قرار است چهار فضانورد را به اطراف ماه پرتاب کند و ماموریت‌های آینده آرتمیس ۳ و ۴ را برای فرود روی ماه انجام دهد.

آرتمیس ۵ و ماموریت‌های پس از آن قرار است نسخه‌های جدیدی از آراس-۲۵ را استفاده کنند که نیروی رانش اضافی را فراهم می‌آورند. این یک انگیزه بزرگ برای انجام دادن مجموعه‌ای از ۱۲ آزمایش است که در سال ۲۰۲۴ ادامه خواهد داشت تا نوع جدید موتور آراس-۲۵ را تأیید کنند.

مقامات ناسا درباره آزمایش روز ششم مارس که نهمین مورد از ۱۲ آزمایش برنامه‌ریزی‌شده بود، نوشتند: مهندسان در حال جمع‌آوری داده‌های آزمایشی برای تأیید فرآیند تولید موتور به‌روزرسانی‌شده با استفاده از روش‌های نوآورانه ساخت هستند تا آنها را در اختیار شرکت «اروجت راکت‌داین»(Aerojet Rocketdyne) پیمان‌کار موتورهای سربی بگذارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha