• جمعه / ۲۵ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۲:۴۶
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1402122517688
  • منبع : ستاد مبارزه با مواد مخدر

افزایش ۲۰ درصدی ورود متامفتامین از افغانستان به ایران/ انتقاد از قانونی‌سازی مصرف موادمخدر

افزایش ۲۰ درصدی ورود متامفتامین از افغانستان به ایران/ انتقاد از قانونی‌سازی مصرف موادمخدر

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر کشورمان از جرم زدایی و قانونی سازی مصرف موادمخدر از سوی برخی کشورها به شدت انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا، اسکندر مومنی در جریان سفر به وین برای شرکت در نشست مقامات بلندپایه شصت و هفتمین کمیسیون مبارزه با مواد مخدر، با دکتر جلال توفیق، رییس هیئت بین المللی کنترل مواد مخدر ملاقات کرد. در این ملاقات نذیری نماینده دایم کشورمان نزد سازمان ملل در وین نیز حضور داشت.

مومنی در این دیدار با بیان اینکه از کاهش کشت و تولید مواد افیونی در افغانستان استقبال می‌کنیم گفت: به گواه آمار از میزان کشفیات موادمخدر از سوی جمهوری اسلامی ایران، نه تنها در حجم ورود مواد از افغانستان تغییر محسوسی نداشتیم بلکه از سوی دیگر در حجم ورود متامفتامین نیز شاهد افزایش به‌طور میانگین ٢٠ درصدی در سال بودیم.

وی در بخش دیگری از اظهارات خود تشریح اقدامات و دستاوردهای کشورمان در مبارزه با موادمخدر را تشریح کرد و توضیحاتی را نیز در نحوه دسترسی افراد نیازمند به داروهای تحت کنترل  برای مصارف پزشکی و علمی، روش‌های درمان دارویی مصرف کنندگان مواد مخدر در مراکز کاهش آسیب و ... ارائه کرد. 

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر ضمن حمایت از ارکان و رژیم بین‌المللی کنترل موادمخدر  از جمله هیئت بین المللی کنترل مواد مخدر، از اقدامات برخی از کشورها در جرم زدایی و قانونی سازی مصرف مواد انتقاد کرد.

جلال توفیق، رییس هیئت بین المللی کنترل مواد مخدر نیز از همکاری ها و مشارکت سازنده کشورمان، ابتکارات و دستاوردهای ایران در زمینه  کاهش آسیب و درمان مصرف کنندگان مواد را تحسین کرد و افزود: ایران اولین کشور در منطقه در اجرای برنامه‌های کاهش آسیب از جمله تولید و در دسترس قرار دادن متادون و سایر داروها است.

رییس هیئت بین المللی کنترل مواد مخدر هرگونه اقدام کشورها برای  قانونی سازی مواد تحت کنترل خارج از رژیم بین المللی کنترل مواد مخدر را تقبیح کرد و افزود: ما با این کشورها برای حفظ نظامات موجود گفت و شنود می‌کنیم.

توفیق در پایان ضمن تشریح برنامه آتی نهاد تحت مدیریت خود از جمله برگزاری کارگاه های آموزشی در زمینه ارزیابی نیازمندی های سالانه هر کشور به داروهای تحت کنترل بین المللی، از جمهوری اسلامی ایران برای شرکت در این کارگاه دعوت کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۱۲-۲۶ ۰۴:۱۶

لطفالطفابه معتادان رسیگی ومصرف تریاک رابصورت قانونی حمایت کنیدهمه ی جوانهابه داروهاوموادشیمیای روی آوردن