سید حمید حسینی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: تاکنون به ۱۳ مصدوم ناشی از حوادث چهارشنبه پایان سال در این شهرستان امدادرسانی شده است.
وی با بیان اینکه از این تعداد سه مصدوم به مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی ۲۲ بهمن و پنج مصدوم به بیمارستان حکیم مراجعه کردهاند، عنوان کرد: تعداد مراجعین به محل استقرار اتوبوس آمبولانس در ابتدای جاده باغرود نیز ۵ مورد بوده است.
مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی نیشابور خاطرنشان کرد: جراحت صورت، دست و اندام بر اثر انفجار ترقه از اهم شکایات مصدومان و مجروحان بشمار میرود.
وی با اشاره به اینکه حضور کارشناسان اورژانس کماکان در سطح شهر ادامه دارد و اورژانس تا آخرین ساعات امشب در حالت آمادهباش کامل قرار دارد، گفت: در آستانه آیین دیرینه چهارشنبهسوری و با هدف کاهش آمار حوادث این مراسم، اورژانس پیش بیمارستانی نیشابور دو دستگاه آمبولانس، یک دستگاه خودروی فرماندهی و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و تعداد بیش از ۱۵ نفر کارشناس فوریتهای پزشکی را در محل ابتدای جاده باغرود نیشابور مستقر کرده است.
حسینی در ادامه با بیان اینکه بیاحتیاطی و عدم رعایت توصیههای پیشگیرانه کودک ۱۳ ساله را امشب روانه بیمارستان کرد، عنوان کرد: شامگاه امشب در اولین حادثه نوجوان ۱۳ سالهای با حضور در بیمارستان ۲۲ بهمن که از آسیب به چشم، صورت و ناحیه دست بر اثر انفجار ترقه شکایت داشت تحت درمان و مراقبهای درمانی قرار گرفت.
مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی نیشابور بیان کرد: والدین گرامی توجه داشته باشید کودکان مواد آتشزا و ترقهها را در نقاط غیرقابل دید و وسایل شخصی خود مخفی میکنند.
وی در ادامه از نحوه خدماترسانی به مصدومان چهارشنبه آخر سال ابراز رضایت کرد و افزود: شهروندان محترم در صورت بروز هرگونه حریق و حادثه، خونسردی خود را حفظ کرده و در صورت گسترده بودن حریق، هر چه سریعتر افراد مسن و کودکان و دیگر افراد را از محل حریق به جای امن انتقال دهند و با تلفنهای ۱۲۵ آتشنشانی و ۱۱۵ اورژانس تماس بگیرند.
انتهای پیام
نظرات