حامد جز جلالیان در گفت و گو با ایسنا گفت: با شروع طرح سلامت نوروزی سال ۱۴۰۳ و نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بازرسیها با جدیت بیشتری توسط کارشناسان بهداشت محیط انجام خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: طرح مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی امسال زودتر از سالهای قبل و از ۱۵ اسفندماه آغاز شده ضمن اینکه طرح امسال با نام طرح مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان نامگذاری شده است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور بیان کرد: از ابتدای شروع طرح تاکنون بیش از ۲۰۰۰ مورد بازدید از مراکز و اماکن انجام شده است که در نتیجه این بازدیدها ۴۹۵ مورد اخطاریه، ۳۵ مورد معرفی به مراجع قضایی و یک مورد پلمب صورت گرفته است.
وی همچنین از معدوم و جمعآوری بیش از یک تن مواد غذایی فاسد و دارای مشکل بهداشتی خبر داد و از متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی خواست در این ایام با رعایت حداکثری دستورالعملهای بهداشتی، توجه به توصیههای بازرسین بهداشت و تطابق واحد صنفی با موازین بهداشتی بیش از پیش، در ارتقای سلامت شهروندان و مسافرین عزیز سهیم باشند.
جز جلالیان با اعلام شماره رسیدگی به شکایات مردمی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: همشهریان میتوانند شکایات خود را با شمارهگیری ۱۹۰ اعلام تا در اسرع وقت پیگیری و رسیدگی شود.
انتهای پیام
نظرات