• دوشنبه / ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۳:۰۱
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402122115019
  • خبرنگار : 50038

ظرفیت اسکان ۱۰۰۰ مسافر در اقامت‌های نوروزی شهر جهانی ملایر

ظرفیت اسکان ۱۰۰۰ مسافر در اقامت‌های نوروزی شهر جهانی ملایر

ایسنا/همدان رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ملایر از آمادگی کامل ستاد خدمات سفر در بحث پذیرایی از مسافران و گردشگران نوروزی خبر داد و گفت: ۱۰ کمیته تخصصی در این زمینه تشکیل شده است.

ابراهیم جلیلی امروز دوشنبه ۲۲ اسفند در جمع خبرنگاران، با اشاره به شکل‌گیری ستادهای فرعی در بخش‌های چهارگانه شهرستان، اظهار کرد: ۱۲ مجتمع خدمات رفاهی بین‌راهی با همکاری اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آماده خدمات‌رسانی به مسافران نوروزی هستند.

وی با بیان اینکه در ۱۵ منطقه در سطح استان همدان استراحتگاه‌های موقت در قالب کمپین ۳۰-۶۰ راه‌اندازی شده است، افزود: تعدادی از این کمپین‌ها در سطح شهرستان ملایر آماده فعالیت است.

این مقام مسئول از آماده‌باش کمیته امدادونجات با همکاری هلال احمر و پایگاه‌های امدادونجات جاده‌ای در گردنه زاغه و روستای پری خبر داد و گفت: کمیته خدمات انتظامی و امنیتی نیز با هم همکاری ناجا راه‌اندازی شده است.

وی از ساخت و نصب ۱۵۰ المان نوری و ۵۰ المان مناسبتی توسط شهرداری ملایر در طول ایام نوروز خبر داد و گفت : در بحث اسکان و تأمین رفاه مسافران و گردشگران با همکاری اداره آموزش و پرورش ۱۴ مرکز اقامتی در مجموع با ۴۷۰ تخت، بیش از ۱۱۰ سوئیت، ۵۰ کلاس درس با اقامت روزانه ۳۳۰ نفر با همکاری آموزش و پرورش در مناطق چهارگانه، آماده خدمات‌رسانی به مسافران و گردشگران نوروزی هستند.

جلیلی با بیان اینکه در مجموع با تمام ظرفیت‌های درنظر گرفته شده روزانه می‌توانیم به ۱۰۰۰ نفر در بحث اسکان و اقامت نوروزی خدمات‌رسانی کنیم، افزود: کتاب الکترونیک شهرداری ملایر با رویکردی بسیار جدید و مدرن تدوین شده و در آن کلیه مراکز به مسافران معرفی می‌شود.

رئیس اداره میراث فرهنگی ملایر از فعال شدن سایت این اداره خبر داد و اظهار کرد: در بحث تبلیغات محیطی در مبادی ورودی شهرهای ملایر نیز ۲۲۰ متر بیلبورد طراحی و نصب شده است همچنین ۲۰ هزار نقشه و بروشور برای راهنمایی و اطلاع‌رسانی در مراکز و اماکن مختلف شهرستان چاپ شده که در اختیار مسافران و گردشگران قرار می‌گیرد.

جلیلی با بیان اینکه شیفت‌بندی تمام مراکز بهداشتی و درمانی زیرنظر شبکه بهداشت و درمان انجام می‌شود، افزود: در بحث تنظیم بازار نیز با مسئولیت اداره صمت گشت‌های ۲۴ ساعته از مراکز خرید بازار انجام می‌شود و مقرر است توزیع ارزاق ضروری مردم در یک نمایشگاه بهاره با ۸۵ غرفه طی هفت روز در محل مصلی شهر ملایر صورت بگیرد.

این مقام مسئول از تشکیل کمیته نظارت بر سرویس‌های بهداشتی و نمازخانه‌ها با همکاری ستاد اقامه نماز خبر داد و گفت: ۳۱ مجموعه سرویس بهداشتی در مسیر گردشگران و مبادی ورودی شهرستان وجود دارد که همگی تحت نظارت هستند.

جلیلی با بیان اینکه مسئولیت کلی دبیرخانه ستاد خدمات سفر با اداره میراث فرهنگی است، اظهار کرد: احکام همه کمیته‌ها صادر شده و طی جلسات برگزار شده ۶۰ مصوب به تصویب رسیده است.

رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان ملایر از بازدید و گشت‌های مشترک از کلیه مراکز زیر مجموعه ستاد خبر داد و اظهار کرد: طرح شب‌های زنده ملایر نیز در ایام نوروز راه‌اندازی می‌شود.

جلیلی با بیان اینکه بیش از ۵۰ برنامه با محوریت اصلی اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در طول ایام تعطیلات نوروز اجرا می‌شود، گفت: این برنامه‌ها در دو قالب شامل برنامه‌های ویژه نوروزگاه و برنامه‌های روتین گردشگری و فرهنگی در ایام نوروز برگزار می‌شود.

وی به کاشت ۱۵۰۰ اصله درخت گز در وسعت پنج هکتار زمین در اطراف محوطه معبد نوشیجان در هفته منابع طبیعی با هدف بیابان‌زدایی اشاره کرد و گفت: در ایام نوروز بازدید رایگان از موزه و اهدای جایزه به کودکانی که برای نخستین‌بار روزه می‌گیرند، مراسم شاهنامه‌خوانی، پاکسازی محوطه‌های باستانی و برگزاری جشن سبزه‌ها در شهر زنگنه را داریم.

وی از بازدید از کارگاه‌های بافت فرش چهارچنگ، برگزاری مراسم استقبال از نخستین مسافران نوروزی در محل میدان استقلال با حضور مسئولان، برپایی جشن شادی در سرای محله شهید زرینی، برپایی ایستگاه نقاشی برگزاری جشنواره غذاهای سنتی و مسابقه سفره افطاری در باغ گردشگری زمرد، برگزاری جشنواره مسابقه سبزه‌آرایی و سفره هفت‌سین در عمارت مصدقی و مراسم شبی با قرآن با حضور مسئولان خبر داد.

جلیلی خاطرنشان کرد: برپایی نمایش سوارکاری در شهر سامن، برگزاری آیین باستانی زورخانه‌ای و آیین سوگواری عزاداری شهادت امیرالمؤمنین(ع) در محل موزه ملایر، برپایی بازارچه صنایع دستی در عمارت لطفعلیان، برپایی ایستگاه کودکان و اهدای کارت «همیار میراث فرهنگی» به کودکان از دیگر برنامه‌های میراث فرهنگی در ایام نوروز به شمار می‌رود.

رئیس اداره میراث فرهنگی ملایر با اشاره به اینکه در حال حاضر ۹ دفتر خدماتی خدمات مسافرتی و گردشگری در سطح شهرستان فعال است، مطرح کرد: ملایر بعد از مرکز  همدان، دومین شهرستان استان در زمینه تعداد دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری به شمار می‌رود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha