• یکشنبه / ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ / ۰۷:۴۲
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1402122013894
  • خبرنگار : 50126

آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی بر اماکن عرضه فراورده‌های خام دامی در دهلران

آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی بر اماکن عرضه فراورده‌های خام دامی در دهلران

ایسنا/ایلام رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دهلران گفت: با توجه به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و ایام عید نوروز نظارت بهداشتی بر اماکن عرضه فرآورده‌های خام دامی در سطح همه بخش‌های شهرستان اجرا می‌شود.

«روح‌الله کرمی» در گفت‌وگو با ایسنا، با اعلام این خبر، اظهار کرد: برای اجرای مطلوب این طرح که تا پایان فروردین ادامه دارد شش اکیپ ثابت و سیار ساماندهی شده است.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دهلران گفت: تامین امنیت غذایی مردم از جمله رسالت‌های این اداره است که در طول همه ایام سال دنبال می‌شود.

وی با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۱۰ هزار بازدید از اماکن عرضه فراورده‌های خام دامی در شهرستان انجام شده است، تصریح کرد: در  این بازدیدها از توزیع ۷۵۰۰ کیلوگرم گوشت و سایر فرآورده‌های خام دامی که قابلیت مصرف نداشته جلوگیری شده است‌.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha