به گزارش ایسنا، سردار حسن مومنی در دومین نشست تخصصی روسای پلیس راه و مدیران کل راهداری و حملونقل جادهای کشور که با هدف ارتقای ایمنی عبور و مرور سفرهای نوروزی برگزار شد، گفت: در جادهها پلیس راه و سازمان راهداری در خط مقدم خدمت به مردم هستند. هرجا که بحران باشد، مدیران پلیس راه و سازمان راهداری هم به همراه نیروهایشان حضور دارند.
وی ادامه داد: در جریان شرایط کشور و امکانات کشور و اعتبارات لازم هستیم و نمیتوانیم معجزه کنیم. اعتبارات و امکانات ما محدود اما نیازمندیهای ما نامحدود است و اگر هدفگذاریهای ما درست نباشد، نمیتوانیم به هدف برسیم. هرکدام از نیروهای استانی باید امکانات را در استانها بسیج کنند تا به هدف اصلی که کاهش کشته شدگان تصادفات است برسیم و کاهش مرگومیر، نقطه مشترک همه ماست. از این رو اختلاف در پلیس راه و راهداری را نمیپذیریم و هماهنگی بین همه بخشها وجود دارد.
رئیس پلیس راه فراجا خاطرنشان کرد: ایام نوروز امسال با ماه مبارک رمضان مقارن شده و ممکن است ترددهای شبانه را افزایش دهد، از این رو باید اقدامات و آشکارسازیهای شبانه را افزایش دهیم.
مومنی با بیان اینکه مدیریت ترافیک به روش سنتی دیگر امکانپذیر نیست، گفت: یکی از ابزارهای کنترل ما در روش مدرن پیشگیری از تصادفات، دوربینهای جادهای است و علاوه بر توسعه امکانات، باید بیشترین استفاده را از امکانات موجود کنیم. البته امکانات و اعتبارات راهداری محدود است و باید از ظرفیتهای استانی حداکثر استفاده را داشته باشیم.
وی با اشاره به کنترل ناوگان حملونقل عمومی بار و مسافر، اظهارکرد: سامانه سپهتن هنوز به استفاده ۱۰۰ درصدی نرسیده و باید کنترلهای بیشتری داشته باشیم. همچنین در خصوص راههای روستایی، هشت درصد جانباختگان در راههای روستایی هستند. از این رو مقرر شده در این خصوص تفاهمنامه مشترکی بین پلیس راهور و راهداری و حوزه راه وزارت کشور منعقد شود.
رئیس پلیس راه فراجا با بیان اینکه نقاط جدید حادثهخیز احصاء شده است، گفت: وظیفه داریم امکانات خود را به کار گیریم. در آستانه عید نوروز امکان رفع این نقاط را نداریم اما امکان آشکارسازی وجود دارد و باید برای آشکارسازی نقاط حادثهخیز اقدام کنیم. از سوی دیگر بالغ بر ۶۰ درصد تصادفات، در ۳۰ کیلومتری شهرها رخ میدهد و تمرکز ما روی این موضوع است.
انتهای پیام
نظرات