• پنجشنبه / ۱۷ اسفند ۱۴۰۲ / ۰۷:۳۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1402121611994
  • خبرنگار : 71489

/شکست پروژه تحریم انتخابات/

فیروزی: پروژه دعوت به تحریم انتخابات با شکست مواجه شد

فیروزی: پروژه دعوت به تحریم انتخابات با شکست مواجه شد

نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی مردم با مشارکت ۴۰ درصدی در انتخابات ۱۱ اسفند پروژه رسانه‌های معاند در دعوت به تحریم انتخابات را با شکست مواجه کردند.

حجت الله فیروزی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به مشارکت مردم در انتخابات ۱۱ اسفند اظهار کرد: مدت‌ها بود که رسانه‌های معاند تلاش می‌کردند مشارکت در انتخابات ۱۱ اسفند را به صفر برسانند و به نوعی که هیچ مشارکتی انجام نشود اما میانگین مشارکت ۴۰ درصدی در سطح کشور این پروژه را با شکست مواجه کرد.

وی در ادامه به مقایسه میزان مشارکت در انتخابات‌ در کشورهای دنیا پرداخت و گفت: به نظرم میزان مشارکت در انتخابات ۱۱ اسفند در مقایسه با میانگین جهانی مشارکت در انتخابات‌ها، عدد بدی نیست و تقریباً در همه کشورها هم به همین صورت است؛ آنچه که درباره انتخابات‌ها وجود دارد این است که در مواردی که رقابت‌ها و احساسات زیاد می‌شود نظیر انتخابات‌های ریاست جمهوری، شاهد مشارکت بیشتری نسبت به برخی انتخابات‌ها نظیر انتخابات مجالس هستیم.

این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه اگر کاهشی در میزان مشارکت مردم در انتخابات ۱۱ اسفند نسبت به قبل وجود دارد، نه به دلیل تلاش دشمنان بلکه به دلایل برخی عملکردهای داخلی بوده است، عنوان کرد: به نظر می‌آید که در این دوره میزان مشارکت مقداری پایین‌تر از دوره قبل بوده است اما این کاهش مشارکت ناشی از توجه مردم به رسانه‌های غربی نبوده، بلکه ناشی از برخی از کارکردهای درون حاکمیتی خودمان است که با اصلاح این کارکردها می‌توانیم در دوره‌های بعدی مشارکت را افزایش دهیم.

فیروزی افزود: بر اساس آنچه که امروز در سطح جامعه مشاهده می‌کنیم، عموم مردم نگاهی کارکردی نسبت به بخش‌های از مجموعه‌های نظام دارند و توقع‌شان این است که بخشی از کارکردها و روش‌ها در اداره امور اصلاح شود. همچنین در این دوره مهمترین مشکل مردم، مشکلات معیشتی، اقتصادی و اشتغال بود؛ در صورت مدیریت همین موضوع، ان‌شاءالله در انتخابات‌های بعدی شاهد افزایش مشارکت خواهیم بود. از سوی دیگر نیز چنانچه بتوانیم اقدامات خوبی نظیر آنچه را که در حوزه‌ مسکن در حال انجام و حاصل مشارکت مجلس و دولت است، به مردم منعکس کنیم به نظر می‌آید بخشی از ابهامات برطرف شود چراکه ایراد اساسی در ارتباط بین حاکمیت و مردم است؛ اگر بتوانیم واقعیت‌های جامعه را بهتر منعکس کنیم، مردم همراه هستند و توقعاتی را که شاید در بخشی از جامعه و ناشی از کم اطلاعی آنها است بتوان جبران کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha