به گزارش ایسنا، دکتر احمد وحیدی امروز سه شنبه در این آئین دیرینه که نشان از اهمیت حفاظت از محیط زیست دارد، همچون سالهای گذشته شرکت کرد.
برخی از استانداران هم علاوه بر شرکت در مراسم روز درختکاری در پیام هایی به اهمیت و جایگاه درخت در سلامت زندگی مردم اشاره کردند به نوعی که امروزه حفاظت گونههای گیاهی و احیای عرصه های ملی، فراتر از وظایف اداری تعریف شده و نجات مشکلات زیست محیطی، تکلیفی انسانی به شمار می رود.
درختکاری در ایران، به گواه تاریخ، پیشینه ای کهن دارد و ایرانیان باستان در جشن هایی خاص به کاشت درخت پرداخته و به خاک و زراعت احترام می گذاشتند و بی شک همین علقه و علاقه است که هفته ای سبز را به نام درختکاری در تقویم مناسبت های ملی ثبت و ضبط کرده تا بدین بهانه مردم اقصی نقاط کشور به غرس نهال بپردازند و فضایی شاد و مفرح در محل زندگی خود ایجاد کنند.
اگر چه حراست از عرصه های طبیعی به عنوان میراثی ملی، محدود به مکان و زمان خاصی نیست و این امر باید به عنوان یک فرهنگ عمومی و همگانی، همیشه مورد توجه باشد، اما هفته منابع طبیعی، فرصت مغتنمی است تا به رسم میراث داری، سنت حسنه اجدادمان را به فرزندان آموزش دهیم و به آنها بیاموزیم بر اساس باورهای دینی مان آب، گیاهان سرسبز، محیط زیست، منابع طبیعی و درختان نعمت های ارزشمندی هستند و باید پاس داشته شوند.
برخی ازاستانداران مراسم روز درختکاری را در محل صنایع برگزار کردند و به عبارتی صنایع را به حفظ محیط زیست گره زدند.
بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، پویش کاشت یک میلیارد اصله درخت، طرحی چهارساله است که در جریان آن سالانه ۲۵۰ میلیون نهال تولید و با همکاری مردم در نقاط مورد نظر کاشته میشود.
انتهای پیام
نظرات