به گزارش ایسنا، مهدی صباغ در نشست خبری ظهر امروز خود با بیان اینکه روز چهارشنبه افتتاح ۱۳۷ پروژه شهری با اعتبار ۴۹۰ میلیارد تومان خواهیم داشت، گفت: در سالجاری پروژههای عمرانی۶۳ پروژه بالغ بر ۲۸۰ میلیارد تومان خواهد بود. بطوریکه کانال مقصود بیگ در زیرمیدان تجریش ایمن سازی شده است و همچنین فاز دوم خرگوش دره نیز در سال آینده آغاز میشود. پایانه تابناک کنار اتوبان چمران که رانندگان تاکسی سالها بدون امکانات زحمت میکشیدند هم با اعتبار پنج میلیارد تومان بودجه رقم خورد که در این راستا احداث نمازخانه، سقف و سرویس بهداشتی انجام شد.
وی در مورد پروژههای مهم حوزه خدمات شهری با بیان اینکه در بحث احداث فضای سبز و خدمات شهری؛ منطقه یک تنها منطقهای است که مخازن پلاستیکی در آن فراوان است، گفت: بسیاری بخاطر سرما و گرما دچار شکستگی شده و ۴۵۰۰ مخزن در سطح منطقه داشتیم اما تا امروز ۷۸ درصد مخازن را طی یکسال بازسازی و نوسازی کردیم.
شهردار منطقه یک با بیان اینکه پروژه ایمن سازی گردنه قوچک در دستور کار قرار داشت چراکه این مسیر مشکلات فراوان داشت و اصلا دیواره نداشت و به محل تخلیه نخاله تبدیل شده بود، اظهار کرد: ۲۵۰۰ متر از این مسیر در حوزه منطقه یک است که به طور کامل زیرسازی انجام شده و نصب ۸۰۰ نیوجرسی ایمن انجام شد و نقاط خطرآفرین را نیز ایمن سازی کردیم.
صباغ با بیان اینکه ۷۷ هزار تن آسفالت ریزی در سطح منطقه انجام شد و این در حالی است که رشد دو برابری در حوزه آسفالت ریزی داشتیم گفت: سبز کردن دیوارههای اتوبان صدر را بعد از سالیان سال در دستور کار قرار دادیم و ۱۸ ایستگاه اتوبوس در محور صدر بهسازی شد و هزار پروژکتور برای روشنایی این بزرگراه نصب شد.
وی در مورد پروژههای فرهنگی با اشاره به بازسازی ورزشگاهها، موزهها و سراهای محله در منطقه یک، افزود: سرانه ورزشی منطقه ۱۷ درصد بود و دو ورزشگان نفت و ریحانه را که افتتاح کردیم این سرانه به ۲۳ درصد رسید که با افتتاح های جدید در سال آینده این شرانه به ۳۰ درصد خواهد رسید.
شهردار منطقه یک با بیان اینکه ۲۷ پروژه در حوزه حمل و نقل در سالجاری فعال شده است، گفت: اعتبارات و جهش مالی در منطقه سبب شد که بتوانیم پروژهها را به سرانجام برسانیم و در سالجاری رشد ۸ برابری در بودجه داشتیم و اتفاق بزرگی است که یک منطقه ۸ برابر اعتبار عمرانی و پروژه هایش ارتقاء یابد و تعداد پروژههای احداثی نیز ۳ برابر شده است و پیشرفت فیزیکی داشته است.
وی با بیان اینکه یکی از پروژههای ویژه منطقه که در شش ماهه اول سال آینده افتتاح خواهد شد، پروژه قائم است که در مرز پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصد است، ادامه داد: این پروژه چند سال متوقف مانده بود و در سالجاری رشد ۳۰ درصدی پروژه را شاهد بودیم و الان در مراحل نازک کاری قرار دارد.
صباغ در مورد وضعیت بودجه منطقه در سالجاری با بیان اینکه ۶۱۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱ بودجه داشتیم که بودجه برای امسال به ۱۶۶۵ میلیارد تومان رسید، گفت: رشد ۹۵ درصدی را در این حوزه داشتیم که از این رقم ۴۱۲ میلیارد تومان پروژه احداثی، ۵۳۰ میلیارد تومان اعتبار مستمر پروژه، ۳۶۵ میلیارد تومان دیون قدیمی بود و ۷۹ میلیارد تومان نیز پروژه توسعه محلهای بوده است.
وی با تأکید بر اینکه در خیابان شهرداری اقدام مهمی رخ داده است چراکه در سالجاری ساماندهی دستفروشان را در دستور کار قرار دادیم و با هماهنگی مقام قضایی و پلیس، پایانه ضلع جنوبی میدان تجریش با نصب غرفه، ۱۵۰ دستفروش را ساماندهی کردیم، اظهار کرد: این طرح ادامه خواهد داشت و همچنین ۴ نقطه در سطح منطقه هدف گذاری کردیم تا پارکینگ ساخته شود و سعی کردیم با جلب مشارکت بخش خصوصی این پارکینگها ساخته شود.
شهردار منطقه یک در مورد سرانجام ساخت پارکینگ بیمارستان شهدای تجریش با تأکید بر اینکه این پروژه ملی با وجود همه مخالفتها در مورد عدم تأمین پارکینگ و عدم عقب نشینی بیمارستان در خیابان حمید که دسترسی آسانتر شود، افتتاح شد، افزود: شهرداری در همه جلسات مخالفت خود را اعلام کرده و حتی دو نقطه در داخل بیمارستان در نظر گرفته شده است و مسئولان به دنبال جلب مشارکت سرمایه گذار هستند و بیمارستان از ما مجوزهایی میخواد و هنوز مجوزهای لازم را ما برای انشعابات ندادیم.
وی در مورد طرحهای توسعه ای محلات قدیمی این منطقه گفت: طرح موضعی محله چیذر در کمیسیون ماده ۵ تصویب شده است و به سمتی حرکت کردیم که حکم ماده ۱۰۰ هایی که رأی تخریب داشتند را اجرا کنیم و املاک نیمه کاره ای که هنوز در آن شهروندان و خانوادها مستقر نشده بودند را اجرا کردیم و برای سه ساختمان رأی را اجرا کردیم و محلاتی همچون درکه، اوین و تجریش در شرف ارسال به ماده ۵ است.
صباغ با اشاره بارشهای اخیر برف در تهران در مورد برف روبی در شمال تهران بیان کرد: حجم برف در منطقه یک قابل مقایسه نیست و برف اخیر یک هفته کامل بارید و ارتفاع برف در بارشهای اخیر در نقاط مختلف همچون دربند، ولنجک و دارآباد بالای یک متر بود و در برخی نقاط مثل گلابدره و جماران و... مجبور به حمل برف شدیم؛ اما در برخی مناطق به همکاران ما بعضا توهین میکردند و با این حال آنها کار را ادامه میدهند. ما برای اولین بار نیروهای برف روب را با کاور قرمز ساماندهی کردیم که فقط برف روبی میکردند و ۵۰۰ هزار کیسه شن و نمک در معابر بود.
وی با بیان اینکه در سالجاری سعی کردیم که تجهیزات را ارتقاء بدهیم بگونهای که سال گذشته ۱۶ بابکت داشتیم و برای امسال رشد دو برابری در حوزه بابکت داشتیم تا معابر فرعی زودتر برف روبی شود، گفت: ما برخی معابر را بیش از ۱۰ بار برف روبی کردیم؛ اما مردم چقدر تجهیزات برف را به همراه داشتند؟ من بشخصه با پرشیا تردد میکنم اما دولاستیک یخ شکن دارم و ساکنان مناطق برفی نیز باید رعایت کنند و وقتی یک خودرو در برف می ماند کل معبر را میبندند و در یک نمونه خودم ماشینم را هول دادم تا معبر را نبندد.
شهردار منطقه یک با تأکید بر اینکه به اندازه ۷۵۰ کامیون ده تنی نمک و شن بر روی زمین ریختیم و حالا پروژه بزرگ جمع کردن شن و نمکهاست، افزود: تجهیزات جدیدی برای تردد در برف به بازار آمده و باید استفاده از این تجهیزات فرهنگسازی شود. همچنین مردم در حاشیه اتوبانها همچون ارتش و امام علی با خانواده برف بازی میکردند که اقدامی خطرناک است که موجب ترافیک فزاینده می شد.
وی در مورد سرانجام ایمن سازی ساختمانهای ناایمن در این منطقه با بیان اینکه ۸ ساختمان ناایمن درمنطقه داریم که کمیته ایمنی و دادستانی در حال برگزاری جلسات است و دو پارکینگ همت و باهنر برای خودمان بود که پروژه ایمن سازی آن آغاز شده است، گفت: در مورد بازپسگیری املاک نیز این مهم در دستور کار ویژه است و زمین بزرگ چند هزار متری در گلابدره که بهعنوان پارکینگ توسط فردی تصرف شده بود و آپارتمانی به ارزش ۱۵۰ میلیارد تومانی را تخلیه کردیم و برای مابقی اخطار دادیم اما کمیتهای در معاونت اجتماعی وجود دارد که باید آنها رأی نهایی را برای مادر ارسال کنند و مبنای منطقه برای بازپسگیری حکم این کمیته است.
انتهای پیام
نظرات