اکبر اسدی امروز دوشنبه (۱۵ اسفندماه) در دوازدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی که در دانشگاه علوم پزشکی کردستان برگزار شد، ضمن تقدیر از استقبال دانشگاه و دانشجویان استان کردستان از مناظرات دانشجویی اظهار کرد: این مسابقات به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی و با هدف تقویت خودباوری در دانشجویان برگزار شده است.
وی افزود: دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی محل تولید فکر و اندیشه است و دانشگاهیان با تحصیل در دانشگاه و عالم شدن سکانداری جامعه را در دست می گیرند.
رییس جهاد دانشگاهی استان کردستان، ورزیدگی فکر در دانشگاه ها را ضروری دانست و ادامه داد: دانشگاه محل تکرار و خطا برای دانشجویان است؛ بر همین اساس باید قوه عاقله در دانشگاه پرورش داده شود تا جامعه به درستی هدایت شود.
وی، مناظرات دانشجویی را از مهمترین فعالیت های دانشگاه برای تقویت قوه عاقله دانشجویان ذکر و بیان کرد: مناظرات صبر و حوصله را در دانشجویان تقویت کرده و احترام متقابل را برای بیان نظرات خود به آنها یاد می دهد.
به گفته اسدی، برپایی چنین جلساتی تمرینی برای تقویت مناظره و برپایی کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه ها با هدف قراردادن جامعه در مسیر رشد و توسعه است.
مناظره فضای عالمانه گفت و گو را فراهم می کند
مهدی ورمزیار، سرپرست معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی استان کردستان در ادامه این مراسم اظهار کرد: مسابقات مناظره دانشجویان ایران، یکی از طرحهای موفق فرهنگی است که موجب تقویت فرهنگ گفتوگو، ترویج آزاداندیشی و گفتوگوی علمی اخلاقمدار در جامعه، بهویژه در دانشگاهها و بین دانشجویان میشود.
وی بیان کرد: گفتگو به شکل مناظره فضایی را فراهم میآورد تا هر دانشجو با توجه به استعداد، توانمندی، علائق و دغدغهها، مسائل خود را بهصورت عالمانه و در چهارچوبی مناسب طرح کند و پاسخ طرف مقابل را بشنود.
ورمزیار با اشاره به اینکه براین اساس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی تاکنون اقدام به برگزاری ۱۲ دوره مناظرات دانشجویی در سطح دانشگاههای کشور کرده است، ادامه داد: یکی از برکات مهم مسابقات مناظرات برای دانشجویان، امکاندهی به آنان برای مطالبهگری در چهارچوب مناظره و در روش خاص خود است که اتفاقاً اثربخشی و کارایی بهتری به همراه خواهد داشت.
یادآور میشود؛ مرحله استانی دوازدهمین دوره مناظرات دانشجویی در کردستان با حضور ۱۰ تیم از دانشگاههای مختلف استان برگزار میشود.
انتهای پیام
نظرات