• دوشنبه / ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ / ۰۹:۴۴
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1402121409713
  • منبع : ستاد ویژه توسعه فناوری نانو

نقاط کوانتومی امنیت دیجیتال را در برابر محاسبات کوانتومی تضمین می‌کند

نقاط کوانتومی امنیت دیجیتال را در برابر محاسبات کوانتومی تضمین می‌کند

فناوری نقاط‌کوانتومی شرکت RTX با الگوهای نوری منحصر به فردی که دارد، می‌تواند امنیت دیجیتال را متحول کند.

به گزارش ایسنا، در عصری که نقض امنیت دیجیتال رایج شده است، گام‌های پیشگامانه شرکت RTX در محاسبات کوانتومی نه تنها توجه دنیای فناوری را به خود جلب کرده است، بلکه خود را در صدر یک انقلاب فناورانه قرار داده است.

در قلب فناوری این شرکت، نقاط کوانتومی (QDs) قرار دارد که از آن برای الگوهای نوری منحصر به فرد ضدجعل استفاده می‌شود. این الگوها به دلیل انتشار نور توسط نقاط کوانتومی ایجاد می‌شوند که طیف وسیعی از رنگ‌ها را به تصویر می‌کشد، اما فقط جلوه این رنگ‌ها نیست که اهمیت دارد، بلکه سطح بی‌نظیر امنیتی است که این رنگ‌ها در محصول ایجاد می‌کنند. در واقع نور ایجاد شده به صورت منحصر به فرد و غیرقابل کپی شدن بوده و به کاربر اطمینان می‌دهد که این اطلاعات قابل جعل نیست.

جذابیت فناوری شرکت RTX به ویژگی‌هایی در آن برمی‌گردند که محصول یک ساختار چندلایه از نقاط کوانتومی است که دسترسی غیرمجاز را دشوار می‌کند. طراحی آن به گونه‌ای است که امکان ادغام یکپارچه با سیگنال‌های خارجی و سیستم‌های کامپیوتری را مقدور می‌کند.

پیشرفت‌های شرکت RTX در فناوری نقاط کوانتومی، در توسعه محاسبات کوانتومی نیز مؤثر است. RTX با استفاده از خواص منحصر به فرد نقاط کوانتومی برای راه‌حل‌های شناسایی امن، از اقدامات امنیتی دیجیتال سنتی فراتر می‌رود. این رویکرد نوآورانه نشانگر تغییر گسترده به سمت زیرساخت‌های دیجیتالی ایمن‌تر و مقاوم در برابر جعل است.

کاربردهای بالقوه فناوری RTX فراتر از مزایای امنیتی فوری آن است. از افزایش امنیت معاملات مالی تا حفاظت از اطلاعات حساس در عملیات دولتی و نظامی، پیامدهای آن بسیار گسترده است. از آنجا که محاسبات کوانتومی همچنان توسعه می‌یابد، ادغام فناوری نقاط کوانتومی می‌تواند به خوبی به سنگ بنای توسعه سیستم‌های امنیتی سایبری مقاوم در برابر کامپیوترهای کوانتومی تبدیل شود.

به نقل از ستاد نانو، البته استفاده از این فناوری چالش‌هایی را نیز با خود به همراه دارد. ادغام این فناوری در سیستم‌های موجود موانع لجستیکی و سازگاری قابل توجهی را به دنبال دارد. علاوه بر این، مانند هر فناوری پیشگامی، این مسیر مملو از موانع فنی و نظارتی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha