به گزارش ایسنا، سکنه صهیونیست اراضی اشغالی فلسطین برای خرید لوازم اضطراری بهویژه ژنراتورهای برق، لامپهای بیسیم و باتری یدکی عجله دارند، زیرا میترسند حزبالله لبنان زیرساختهای شبکه برق را در صورت گسترش دامنه درگیریها و تبدیل شدن به یک جنگ گستردهتر هدف قرار دهد و آنها در تاریکی بمانند.
روزنامه عبریزبان معاریو گزارش داد، تقاضا برای خرید لوازم اضطراری و یدکی به شدت افزایش یافته است. گروه همیلتون، واردکننده برند تجاری انکر (Anker) تقاضای بالایی را برای پاوربانک و پنل خانگی قابل حمل با قابلیت شارژ پنج دستگاه به صورت همزمان و تأمین برق در موارد اضطراری دریافت کرده است.
اوی آهارونی، مدیر عامل این گروه گفت: واضح است که مردم در اسرائیل در حال آماده شدن برای یک وضعیت اضطراری هستند. با توجه به افزایش تقاضا، ما در حال تسریع در فراهم کردن ذخایر اضافی محصولات و لوازمی هستیم که در موارد اضطراری نیازهای شهروندان در منازل را تأمین کند.
این روزنامه عبری نوشت، هفته گذشته جهش ۵۰۰ درصدی در فروش ژنراتورهای برق خانگی رصد شد.
لرون کاتز، معاون توسعه کسب و کار در یک شرکت محصولات الکتریکی هم گفت: هر بار که یک تهدید امنیتی وجود دارد، ما شاهد افزایش تقاضا برای لوازم و ابزارهای اضطراری هستیم. پس از سخنرانی سید حسن نصرالله، دبیرکل حزبالله لبنان و قطعی ناگهانی برق در سراسر اسرائیل، شاهد جهش شدیدی در خرید محصولات اضطراری مانند لامپ، باتری، پنلهای خورشیدی و ژنراتورهای برق بودیم. برآورده کردن این همه تقاضا تقریبا غیرممکن است. در صورت قطع برق مردم اگر چیزی در خانه نداشته باشند دیوانه خواهند شد. لوازم اضطراری ضروری شدهاند.
روزنامه معاریو سهشنبه گذشته گزارش داد، هیچکس نمیداند اگر جنگ در جبهه شمالی تشدید شود و به یک جنگ واقعی تبدیل شود، چه اتفاقی خواهد افتاد.
نگرانی در مورد جنگ فراگیر با حزبالله لبنان در شرایطی است که صهیونیستها از فشارهای معیشتی فزاینده رنج میبرند و رژیم اشغالگر در تلاش است تا گرد و غبار خساراتی را که به دلیل عملیات مقاومت فلسطین متحمل شده است، از بین ببرد.
اخیرا میشل استرافزینسکی، اقتصاددان دانشگاه عبری در قدس اشغالی و مدیر سابق بخش تحقیقات بانک رژیم صهیونیستی گفت: در حالی که اسرائیل به چنین درگیریهایی عادت کرده و اقتصاد آن پس از جنگهای قبلی دوباره احیا شده است، جنگ فعلی بسیار طولانیتر و شدیدتر از قبل است.
به گفته یالی روتنبرگ، حسابدار کل وزارت دارایی رژیم صهیونیستی، این رژیم قصد دارد در سال جاری حدود ۶۸.۵ میلیارد دلار از بازارهای بدهی جمعآوری کند و مالیاتها را افزایش دهد و در عین حال هزینههای دفاعی این رژیم تقریبا دو برابر شده است.
از زمان عملیات طوفان الاقصی توسط حماس علیه رژیم صهیونیستی و آغاز جنگ این رژیم در غزه، مرزهای لبنان و اراضی اشغالی فلسطین صحنه تبادل آتش میان حزبالله و ارتش این رژیم است. حزبالله لبنان تأکید دارد که تا زمان پایان یافتن تجاوزها به غزه، حملات خود را به مقرهای رژیم صهیونیستی در مرزها متوقف نمیکند.
طرفهای بینالمللی از جمله فرانسه و آمریکا نسبت به احتمال وقوع جنگ گسترده میان رژیم صهیونیستی و حزبالله لبنان هشدار میدهند و خواهان پایان تنشهای مرزی میان ۲ طرف هستند. پیش از این رسانههای عبری گزارش دادند ارتش رژیم صهیونیستی قادر به دور کردن حزبالله لبنان از مرزها نیست.
انتهای پیام
نظرات