علیاکبر حنیفی، پیشکسوت قرآنی کشورمان و داور مسابقات بینالمللی قرآن شامگاه ۱۲ اسفندماه در آیین آغاز بهکار شانزدهمین دوره مسابقات ملی مدهامتان که در اردوگاه سلیمان خاطر سنندج برگزار شد، با اشاره به اینکه تربیت نخبگان قرآنی در سه هزار و ۵۰۰ کانون فرهنگی ـ هنری مساجد کشور کار بسیار ارزشمندی است، گفت: قرآنیان شرکتکننده در مرحله کشوری شانزدهمین دوره مسابقات قرآنی مدهامتان از بین ۱۸ هزار شرکت کننده انتخاب شدهاند.
وی شرکتکنندگان مسابقات قرآنی مدهامتان را ربانیون قرآن دانست و افزود: خداوند متعال در قرآن کریم به قاریان قسم یاد کرده است و این امر جایگاه قرآنیان را نزد پروردگار میرساند لذا در این راستا باید با قرآن پیمان ببندیم که هرگز کلام الهی را ترک نمیکنیم و روزی بر شما نگذرد که ارتباط با قرآن را قطع کنید.
داور پیشکسوت قرآن کریم بیان کرد: عدم مراجعه مسلمان به قرآن موجب دلمردگی در فرد میشود و مانند این است که یک ماهی لحظاتی از آب بیرون آمده باشد چراکه قرآن پایه و اساس زندگی انسانهاست.
وی مسجد را خانهای احداث شده برای قرآن دانست و گفت: کانونهای فرهنگی - هنری مساجد در پررنگ کردن نقش و کارکرد مساجد و احیای این جایگاه متعالی بسیار تأثیرگذار هستند.
حنیفی، توسعه فعالیتهای قرآنی در تمام بخشها را راهحل فرهنگی برای عبور از مشکلات ذکر کرد و افزود: خط نمایش، گویش قصص قرآنی، نقاشی کردن، نوشتن و غیره میتواند در ۱۰۰ هزار مسجد کشور رشتههایی برای جذب کودکان و نوجوانان در حوزه قرآنی باشد.
داور بینالمللی قرآن کریم با اشاره به اینکه کشور باید در زمینه فعالیتهای قرآنی فعال باشد و در مقاطع سنی مختلف رشتههای قرآنی ترویج یابد، اظهار کرد: برای تحقق این امر باید مسابقات مختلف قرآنی در همه سطوح برگزار شود. شرط موفقیت در مسابقات مدهامتان چه در زمینه حفظ و چه در زمینه قرائت کیفیت است و باید با کیفیت بالا کار قرآن را پیش برد و این امر با تلاش و ممارست میسر خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات