• شنبه / ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۶:۱۵
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1402121208621
  • خبرنگار : 71468

دوچرخه‌سواری باید از پایه درست شود

دوچرخه‌سواری باید از پایه درست شود

ملی‌پوش سابق دوچرخه‌سواری گفت: نتایج قهرمانی آسیا جز آبروریزی چیزی برای ما نداشت و کار از پایه ایراد دارد.

 محمد رجبلو، ملی‌پوش سابق ایران در گفت‌وگو با ایسنا درباره‌ی عملکرد ضعیف دوچرخه‌سواری پیست ایران در قهرمانی آسیا ۲۰۲۴ که موفق به گرفتن مدال نشد، بیان کرد: دوچرخه سواری ایران خواب زمستانی دارد، یعنی تعطیل می‌شوند و ۲۰ روز قبل از آغاز مسابقات چند نفر را می‌گویند، بیایند که به مسابقات بروند. انگشت اشاره به سمت شخص خاصی نمی‌گیرم اما کار از پایه ایراد دارد و باید همه چیز تغییر کند.

او ادامه داد: باید مربی خوب برای تیم ملی معرفی شود چون از کسانی مشورت گرفته می‌شود که در هیچ دوره‌ای کار خاصی نکرده‌اند. ما مربیانی داشته‌ایم که حتی اگر مدال نگرفتند، نتایج خوبی به دست آوردند و نزدیک مدال بودند اما در این دوره، نتایج قهرمانی آسیا جز آبروریزی چیزی برای ما نداشت. البته نمی‌گویم این فدراسیون مقصر است، این وضعیت از فدراسیون‌های قبلی شروع شده و الان به اینجا ختم شده است اما اگر ساختار تغییر نکند دیگر در این بیابان برهوت هیچ چیزی باقی نمی‌ماند.

ملی‌پوش سابق ایران با اشاره به کنار رفتن دوچرخه‌سواران خوب گفت: من به رییس فدراسیون قبلی گفتم حمایت کنید یا بدترین  ضربه را می‌زنم. گفت مثلا چه ضربه‌ای میزنی و پاسخ دادم، ورزش قهرمانی را کنار می‌گذارم و  او به من خندید. شاید آن زمان کم کم داشتم از کورس قهرمانی آسیا کنار می‌رفتم اما وجود من باعث می‌شد پنج ورزشکار دیگر هم در اوج باشند. برخی نفرات مانند محمد گنج خانلو را نتوانستند حمایت کنند. ورزش این‌گونه نابود می‌شود که ورزشکاران خوب ورزش قهرمانی را کنار بگذارند.

سرمربی تیم دوچرخه‌سواری عراق در پاسخ به این پرسش که فکر می کند چه راهکاری برای بهتر شدن شرایط دوچرخه‌سواری پیست وجود دارد؟ تاکید کرد: نمی‌توانم بگویم الان چه کسی مقصر است اما برای گرفتن مدال باید اردو تشکیل شود و در هر بخش مربی تخصصی بیاورند و اردوهای تیم ملی تا قهرمانی آسیا سال بعد به صورت مداوم برگزار شود. اردوی مشترک بگذارند و همه گروه‌ها با هم تمرین و مسابقات مشترک برگزار کنند. همین کار را ما الان در عراق انجام می‌دهیم. در عراق تیم ملی نوجوانان تشکیل شده اما در ایران نداریم. تیم نوجوانان عراق در مسابقات قهرمانی کشورهای عرب مدال آورد.

 او افزود: مربیان خوبی در ایران داریم و اگر این افراد استفاده نکنند ظلم بزرگی کرده‌اند. برخی افراد در حال حاضر هستند که  راه را کج می روند و هر کاری می‌کنند تا ورزشکار استان و تیم خودشان به تیم ملی راه پیدا کند و همین اتفاقات، آسیب جدی می‌زند.

دوچرخه‌سوار مدال‌آور ایران با اشاره به مشکلات مالی دوچرخه‌سواری تصریح کرد: یکی از مشکلاتی که ورزشکاران دارند، بحث مالی است. در حال حاضر پاداش مدال قهرمانی آسیا ۴۰ میلیون تومان است اما قیمت یک دوچرخه برای حضور در قهرمانی آسیا ۸۰۰ میلیون تومان است. از طرفی بودجه فدراسیون هم زیاد نیست. حتی اگر فدراسیون هم بخواهد از پایه کار را شروع کند، باید پول باشد. باید منابع مالی و اسپانسرها مشخص باشند چون دوچرخه سواری رشته سخت افزاری است و باید همه امکانات فراهم باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha