• جمعه / ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۶:۵۹
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1402121107748
  • خبرنگار : 90089

حاشیه رای گیری در مسجد لرزاده تهران

حاشیه رای گیری در مسجد لرزاده تهران

حضور و مشارکت مردم در حوزه انتخابیه مسجد لرزاده برای ریختن رای به صندوق‌های دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری حاشیه‌هایی داشت.

به گزارش ایسنا، این شعبه اخذ رای همانند سایر حوزه‌های انتخابیه شهر تهران در ساعت 8 صبح درهایش را به روی مردم باز کرد.
اکثر رای دهندگان با در دست داشتن کارت ملی یا گواهی‌نامه در صف اخذ رای حضور داشتند و تعداد کمی از مردم با شناسنامه در این حوزه حضور یافتند.
هویت رای دهندگان با دستگاه الکترونیک اثر انگشت احراز و برنامه‌های اخذ رای به آنان تحویل داده می‌شد.
به دلیل اهمیت این شعبه علاوه بر حضور یک ناظر شورای نگهبان سه ناظر دیگر زیر نظر او فعالیت داشتند.
در این شعبه به رغم انتخابات گذشته که لیستی از داوطلبان بر دیوارهای مسجد نصب می‌شد، در این انتخابات کتابچه‌هایی از نام، نام‌خانوادگی، عکس رنگی چهره، شماره نامزد و خلاصه‌ای از سابقه داوطلبان دوازدهمین دوره انتخابات مجلس و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری بر روی میزها گذاشته شده بود.
به دلیل قرار گرفتن این مسجد در بافت مذهبی و قدیمی شهر تهران اکثر رای دهندگان در این حوزه انتخابیه از قشر متدین و مذهبی شهر بودند.
در این شعبه سید احسان خاندوزی، اسدالله بادامچیان، سید یاسر جبراییلی، غلامرضا حدادعادل، امیرحسین ثابتی و سید محمد بطحایی رای خود را به صندوق‌های اخذ رای ریختند.
در طول حضور مسوولان و چهره‌های سیاسی در مسجد لرزاده برخی مردم گلایه‌ها و مشکلات‌شان را با صدای بلند مطرح می‌کردند و از آنان درخواست داشتند: «همانطور که مقام و منصب‌شان را از مردم دارند، نیازها و مشکلات مردم را هم برطرف کنند و صرفا به فکر پر کردن جیب خودشان نباشند.»
حضور دختران و پسران رااولی در این حوزه انتخابیه قابل توجه بود.
با وجود سکونت بالای شهروندان غیرایرانی در محله‌های میدان خراسان و تیردوقلو و قیام، اما به دلیل تاکید وزارت کشور مبنی بر شرط ایرانی‌الاصل بودن رای‌دهندگان هیچ شهروندان غیرایرانی در حوزه انتخابیه مسجد لرزاده دیده نشد.
خبرنگاران و عکاسان و تصویربرداران ایرانی و خارجی به همراه دوربین‌های سیمای جمهوری اسلامی در طول برپایی انتخابات با رای دهندگان و مقامات سیاسی حاضر در این مسجد مصاحبه و گفت‌وگو کردند.
نظم و امنیت این حوزه انتخابیه با درایت ناظران شورای نگهبان و وزارت کشور و مسائل امنیتی این شعبه به دلیل حضور پررنگ پلیس در وضعیت قابل قبولی بود.
با وجود محوطه نسبتا کوچک حیات مسجد لرزاده، نحوه چیدمان صندوق‌های اخذ رای و دستگاه الکترونیک ثبت اثرانگشت و نحوه فعالیت ماموران اخذ رای بر نظم و سرعت رای‌گیری در کمترین ازدحام و شلوغی انجام شد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha