مجید درویشی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه ورامین، امروز ۱۰ اسفند ماه در حاشیه روند آماده سازی صندوق ها و فرآیند برگزازی انتخابات گفت: تمامی هماهنگیها و تمهیدات برای برگزار دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در شهرستان ورامین اندیشیده شده است.
معاون استاندار تهران تصریح کرد: ۴۲۰ صندوق اخذ رأی در شهرستان های جنوب شرق تهران است که با توجه به پراکندگی جغرافیایی و گستره عظیم حوزه انتخابیه، صندوق هایی هم به صورت سیار در نظر گرفته شده که در ورامین ۱۵۹ صندوق قرار می گیرد که از این تعداد ۱۵۸ صندوق ثابت و یک صندوق سیار، تعداد ۶۰ صندوق اخذ رای در حوزه فرعی پیشوا که ۵۶ صندوق اخذ رای ثابت و تعداد ۴ صندوق در این شهرستان سیار است.
وی در ادامه بیام کرد: ۱۵۰ صندوق اخذ رای در حوزه فرعی قرچک است که ۱۴۸ صندوق اخذ رای ثابت و ۲ صندوق سیار است، ۲۰ صندوق اخذ رای در حوزه فرعی جلیل آباد است که ۱۸ صندوق ثابت و ۲ صندوق سیار است و در حوزه فرعی جواد آباد ۳۱ صندوق اخذ رأی است که ۲۲ صندوق ثابت و ۹ صندوق سیار آماده انجام فرایند اخذ رأی از مردم این مناطق هستند.
فرماندار ورامین افزود: با توکل به خداوند متعال، تمامی کارها و فعالیت ها مطابق قانون ومطابق برنامه زمان بندی پیش رفته است که اکنون صندوق ها برای استقرار در ۱۹۰ شعبه اخذ رأی در شهرستان ورامین در حال آماده سازی است .
درویشی با اشاره به برگزاری انتخابات با کمک ۴۵۰۰ نفر عوامل اجرایی خاطرنشان کرد: روز جمعه فرایند اجرای انتخابات با کمک ۴۵۰۰ نفر از عوامل انتخابات آغاز می شود.
انتهای پیام
نظرات