• چهارشنبه / ۹ اسفند ۱۴۰۲ / ۰۹:۳۰
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1402120905631
  • منبع : جمعیت هلال احمر

امدادرسانی به بیش از ۱۳ هزار نفر در حوادث جوی ۴ روز گذشته

امدادرسانی به بیش از ۱۳ هزار نفر در حوادث جوی ۴ روز گذشته

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر با اشاره به آخرین جزئیات امدادرسانی در عملیات جوی چهار روز گذشته، از حضور بیش از ۱۳۰۰ امدادگر برای امدادرسانی به بیش از ۱۳ هزار نفر خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمودی با اشاره به انجام عملیات امداد و نجات در سوانح جوی (کولاک برف/ آب‎گرفتگی) از پنجم تا ساعت ۷ صبح نهم اسفند ماه، گفت: در این بازه زمانی، ۲۶ استان، شامل ۹۳ منطقه (۵۱ محور کوهستانی، ۳ شهر و ۳۹ روستا) نیاز به دریافت خدمات امدادی پیدا کردند.

وی افزود: در این مدت زمان امدادگران به ۱۳ هزار و ۲۴۹ نفر امدادرسانی و برای ۵۳۷۶ نفر اسکان اضطراری فراهم کردند. ۷۵ نفر نیز به مناطق امن منتقل شدند.

براساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، محمودی با اشاره به اینکه ۳۲۶ تیم امددی در عملیات جوی شرکت کردند، ادامه داد: در این مدت ۱۳۱۳ امدادگر اقدام به رهاسازی ۹۰۹ دستگاه خودرو از برف و تخلیه آب، گل و لای از ۶۸ واحد مسکونی کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha