• سه‌شنبه / ۸ اسفند ۱۴۰۲ / ۲۳:۲۴
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1402120805501
  • خبرنگار : 50535

در میزگرد انتخاباتی در دانشگاه تبریز مطرح شد

نظارت دقیق بر روی اجرای قوانین انجام نمی‌گیرد

نظارت دقیق بر روی اجرای قوانین انجام نمی‌گیرد

ایسنا/آذربایجان شرقی میزگرد انتخاباتی با حضور داود حقیان، حبیب صدر و احمد پورخردمند از کاندیداهای انتخابات مجلس شورای اسلامی و با حضور جمعی از دانشجویان و اعضای تشکل‌های دانشجویی در دانشگاه تبریز و به همت جامعه اسلامی دانشجویان برگزار شد.

 چهارمین میزگرد مناظراتی بین کاندیداهای دوزادهمین دوره مجلس شورای اسلامی در دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش ایسنا، حتی آخرین روز هم برخی از کاندیداها بدقولی کرده و در این مراسم حضور نیافته و باعث تاخیر شروع برنامه شدند.

یکی از کاندیداهای این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی در این مراسم حضور داشت که خواست به جای ۲ کاندیدای غایب در این مناظره شرکت کند.

اما مجری با اشاره به سیاست گذاری دعوت کاندیداهای ثبت نام شده به این برنامه، این درخواست را رد کرد و زمان دو کاندیدای نیامده به مناظره را در بین سه نامزد دیگر تقسیم کرد.

داود امیرحقیان کاندیدای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی عدم مدیریت و برنامه ریزی مناسب و پیگیری مشکلات مردم را از مسائل اساسی جامعه اعلام کرد.

وی ادامه داد: نماینده مردمی باید رابط بین مردم و دولت باشد، مشکلات جامعه را پیگیری کرده و مطالبات مردم را به گوش دولت برساند.

وی با بیان اینکه در حوزه‌ی صندوق نوآوری در مجلس و بحث بودجه یک ریال هم برای استان ما بودجه در نظر گرفته نشده است، افزود: این در حالی است که استان‌های دیگر بودجه‌های خوبی در این حوزه دریافت کرده‌اند.

وی بیان کرد: چالش بعدی در حوزه‌ی انتخابیه تبریز، اسکو و آذرشهر عدم تاسیس زیرساخت‌های لازم در زمینه‌های آموزش، بهداشت، راه و منابع طبیعی در استان است.

وی اظهار کرد: برای شهر ما دوبانده شدن اتوبان تبریز- جلفا و تبریز-بازرگان از مباحث بسیار مهم در استان ما است.

وی خاطرنشان کرد: بیمارستان‌های آذربایجان شرقی ما جوابگوی بیماران استان نبوده و از استانداردهای بین‌المللی و کشور بسیار عقب است، بیمارستانی در استان داریم که ۶۰ سال قبل ساخته شده که با یک بحران فورا امکان تخریب دارد.

وی عنوان کرد: استان ما قبلا از استان‌های سرآمد کشور در بحث آموزشی بوده که درحال حاضر استان در شرایط مناسب آموزشی قرار ندارد.

احمد پورخردمند کاندیدای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در بخش اول گفت: تدریس بهترین سنگری است که در آن خدمت می‌کنم اما یکی از عرصه‌های خدمت می‌تواند مجلس باشد.

وی افزود: عوامل اقتصادی از چالش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی نشأت گرفته و مجلس آینده باید برای معیشت، مسکن و اشتغال قدم‌های موثری بردارد. 

پورخردمند در پاسخ به این پرسش گفت: ما تحولات را باید در بستر کلان در نظر بگیریم جهان در حال تحول بسیار عظیمی بوده و ژئوپلیتیک و معادلات قدرت آن در حال تغییر است که باید جمهوری اسلامی ایران بتواند نقش تاریخی خود را در جهت استیفای منافع ملی ایفا کند.

وی ادامه داد: آذربایجان باید نقش تاریخی خود را حفظ کند.

وی یکی از چالش‌های استان را عدم همگرایی عنوان کرد و گفت: در مدیریت استان واگرایی وجود دارد تا زمانی که مشکل حل نشود همچنان سر جای خود درجا خواهیم زد.

وی خاطر نشان کرد: آذربایجان در یک منطقه هاب قرار گرفته و کریدور شمال_جنوب، جاده ابریشم و عضویت ایران در بزرگترین سازمان اقتصادی شرق جهان یعنی شانگهای باید احیا شود. 

وی به دیگر چالش‌های استان اشاره کرد و ادامه داد: بسیاری از ناوگان و ماشین آلات صنایع ما قدمت زیادی دارند که باید بازسازی شوند.

وی افزود: اگر آذربایجان یکی از قطب‌های صنعتی و از مراکز دانشگاهی در کشور محسوب می‌شود پس آن ارتباط دانشگاه یا صنعت کجا است؟. 

وی اذعان کرد: در شهرستان‌های تبریز، آذرشهر و اسکو مشکل انرژی و تامین برق وجود دارد و تا زمانی که در کنار نیروگاه‌های برق، مراکز پست برق احداث نشود نمی‌توانیم از برق تولیدی استان بهره‌مند شویم.

ضمانت اجرایی برای وعده‌های خود دارید؟

پورخرمندی با پاسخ به این پرسش گفت: مردم ما با نظام مشکل ندارند بلکه با مسئول مشکل دارند که آنها را از مشارکت در انتخابات باز می‌دارد.

وی با بیان اینکه این مردم شایسته‌ی خدمت هستند، افزود: کشور و مجلس نیاز به خانه تکانی دارد و دوره‌ی کسانی که بر اقتصاد ایران سیطره انداخته و خون مردم را می‌مکند تمام شده‌است.

حبیب صدر کاندیدای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: چیزی که در این کشور ثروت مند در سفره‌های مردم پیاده کرده‌ایم در شأن این ملت نیست که این مشکل از مجلس و سیاست گذاری‌های آن رد می‌شود.

وی ادامه داد: معیشت و تورم مهم‌ترین مسئله‌ی کشور محسوب می‌شود، ایران یکی از استراتژیک‌ترین کشورهای خاورمیانه است.

وی با بیان اینکه مردم آذربایجان همواره پای آرمان‌های انقلاب اسلامی ایستاده‌اند، گفت: با وجود این‌ ویژگی‌ها چیزی که در اقتصاد و چهره‌ی مردم و کشور ما دیده می‌شود زیبنده‌ی مردم غیرتمند نیست.

وی با بیان اینکه تولید ناخالص کشور در مقایسه با کشورهای هم تراز بسیار عقب افتاده، افزود: تغییرات اقلیمی سنگین، دریاچه ارومیه و قطعی مکرر آب در استان از چالش‌های آذربایجان شرقی است که باید چاره‌ای بیاندیشیم.

وی با بیان اینکه استان ما در توسعه و اقتصاد روند نزولی دارد، گفت: تلاش خواهم کرد تا آذربایجان و حوزه‌ی انتخابیه را به جایگاه خود در طول تاریخ برگردانم. 

وی اذعان کرد: نماینده مجلس وظایف قانونگذاری و رسیدگی به مشکلات حوزه انتخابیه را بر عهده دارد.

گفتنی است، دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری ۱۱ اسفند برگزار می‌شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha