• دوشنبه / ۷ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۶:۳۰
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1402120704332
  • خبرنگار : 71234

همایش سراسری طلاب و روحانیت

حسین‌زاده بحرینی: دو سوم منابع بانکی در اختیار بانک‌های خصوصی است

حسین‌زاده بحرینی: دو سوم منابع بانکی در اختیار بانک‌های خصوصی است

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه دو سوم منابع بانکی در اختیار بانک های خصوصی است، گفت: مجلس یازدهم برای اصلاح نظام بانکی سنگ تمام گذاشت و کاری کرد که در تمام ۱۰ دوره مجلس انجام نشد.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام محمدحسین حسین زاده بحرینی امروز دوشنبه در سومین گردهمایی طلاب و روحانیت با موضوع «نقش طلاب و روحانیت در افزایش مشارکت مردمی» که توسط شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برگزار شد، گفت: اگر مجالس نقش نظارتی خود را به خوبی ایفا کنند، تحولی در اقتصاد رخ می دهد.

وی با بیان اینکه اقتصاد ایران کاملا بانک محور است و نهاد بانک در زندگی آحاد ملت ایران جا پیدا کرده است، گفت: بانک در اقتصاد ایران نقش مهمی دارد به طوری که دو سوم منابع بانکی در اختیار بانک های خصوصی و یک سوم در اختیار بانک‌های دولتی است.

حسین زاده توضیح داد: بانک خصوصی خلق پول می کند و می گوید این مخلوق من است و هر جا بخواهم استفاده می کنم لذا وضعیت به گونه ای شده که امروز منابع بانک ها سراغ مال رفته یعنی مجتمع های تجاری لوکس که فقط افراد مرفه جامعه می توانند از آن خرید کنند و کالای ایرانی خریدار ندارد و حتما باید کالای وارداتی بفروشند؛ این نتایج بانکداری خصوصی است.

وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم نظارت قانونی و شرعی بر بانک ها گفت: از سال ۱۳۸۴ تا امسال فرمایش آقا روی زمین مانده بود؛ ما سه دوره در مجلس با بانک خصوصی جنگیدیم تا اینکه امسال قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در مجلس تصویب، در شورای نگهبان تایید و توسط رییس جمهور ابلاغ شد. این قانون رابطه بانک ها با حاکمیت را تنظیم می کند.

این نماینده مجلس با بیان اینکه سامان نشدن نظام بانکی به معنای تقویت و درست نشدن تولید ملی و رفاه است، گفت: بانک مرکزی کنترلی در نظام بانکی ندارد به طوری که در ۲۰ سال تشکیل بانک خصوصی، تولید ملی در ایران حدود ۴۰ درصد زیاد شده و در همین فاصله نقدینگی ۱۰۲ برابر شده است؛ وقتی تولید کم رشد می کند و نقدینگی رشد بیشتر دارد یعنی حتما تورم به وجود می آید که منشا آن بانک های خصوصی و نظام بانکی فشل است.

حسین زاده با بیان اینکه بخش دوم اصلاح نظام بانکی یعنی اصلاح رابطه مردم با بانک در دستور مجلس است گفت: این بخش مربوط به اصلاح روند گرفتن جریمه های بیخود و کارمزدهای غیرشرعی است.

وی گفت که مجلس یازدهم برای اصلاح نظام بانکی سنگ تمام گذاشت و کاری کرد که در تمام ۱۰ دوره مجلس انجام نشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha