• دوشنبه / ۷ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۵:۵۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402120704290
  • خبرنگار : 50549

دبیر علمی جشنواره مطرح کرد

اهمیت جریان‌سازی و شبکه‌سازی در نخستین دوره برگزاری جشنواره صنایع خلاق فرهنگی عالم آل‌محمد(ص) 

اهمیت جریان‌سازی و شبکه‌سازی در نخستین دوره برگزاری جشنواره صنایع خلاق فرهنگی عالم آل‌محمد(ص) 

ایسنا/خراسان رضوی دبیر علمی جشنواره ملی صنایع خلاق فرهنگی عالم آل محمد(ص) گفت: در اولین دوره برگزاری جشنواره بحث شبکه‌سازی و جریان‌سازی برای ما اهمیت دارد و امید است ارتقاء و کیفی‌سازی را برای دوره‌های بعدی جشنواره داشته باشیم.

قاسم صادقی امروز ۷ اسفندماه، در نشست خبری اختتامیه نخستین جشنواره ملی صنایع خلاق فرهنگی عالم آل محمد(ص) که در دانشگاه امام رضا(ع) برگزار شد، اظهار کرد: از یک سال و نیم پیش که دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) به عنوان میز علمی آستان قدس معرفی شده ماموریت بر عهده ما گذاشته شد تا اولین دوره جشنواره را برگزار کنیم.

وی افزود: ۸۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده بود که در ۳ مرحله داوری شد و جمع‌بندی نهایی صورت گرفت. در غربال اولیه از بین ۸۰۰ اثر ۴۰۰ اثر انتخاب و به مرحله داوری تخصصی راه یافت. در مرحله داوری تخصصی، از داوران متخصص دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری سراسر کشور دعوت شد و هر ۴۰۰ اثر توسط ۳ داور تخصصی داوری و امتیازدهی شد.

دبیر علمی جشنواره ملی صنایع خلاق فرهنگی عالم آل محمد(ص) بیان کرد: پس از بررسی در دبیرخانه از بین ۴۰۰ اثر ۵۰ اثر نمایشگاهی انتخاب شدند و از فردا این آثار در نمایشگاه تخصصی واقع در مدرسه معارفی بنیاد فرهنگی رضوی واقع در فرامرز عباسی ۲۵ به نمایش در خواهد آمد.

انتخاب ۵۰ اثر نمایشگاهی از بین ۸۰۰ اثر رسیده به جشنواره صنایع خلاق فرهنگی عالم آل محمد(ص)

صادقی تصریح کرد: از بین ۵۰ اثر با توجه به اینکه هدف اصلی جشنواره استفاده از خروجی‌های جشنواره در جغرافیای آستان قدس رضوی بود، با برگزاری جلسات متعدد در سازمان فرهنگی آستان قدس از مجموع آثار ۷ اثر در بخش عمومی و ۲ اثر در بخش دانش‌آموزی انتخاب شدند و در اختتامیه از این ۹ اثر تقدیر ویژه به عمل خواهد آمد.

دبیر علمی جشنواره ملی صنایع خلاق فرهنگی عالم آل محمد(ص) افزود: تفاوت معنادار این جشنواره با سایر جشنواره‌ها در این است که آثار برگزیده در جلساتی که با نهادهای زیر مجموعه آستان قدس داشته‌ایم برای جلب مشارکت در راستای تولید انبوه و سفارش‌دهی آثار بوده است.

وی گفت: در اولین دوره برگزاری جشنواره موضوع شبکه‌سازی و جریان‌سازی برای ما اهمیت دارد و امید است ارتقاء و کیفی‌سازی را برای دوره‌های بعدی جشنواره داشته باشیم. در این جشنواره همچنین بحث صنایع خلاق هوشمند بسیار مشهود بود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) گفت: در این جشنواره از برگزیدگان به دو صورت حمایت خواهد شد که یکی از حمایت‌ها برای تولید انبوه خواهد بود و دومین مورد حمایت از ۷ اثر برگزیده است که این حمایت در ۳ سطح شامل سطح یک، سطح ۲ و سطح ۳ از مجموعه آثار برگزیده خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha