آیتالله عبدالمحمود عبداللهی با حضور در دفتر خبرگزاری ایسنای اصفهان درباره نقش و جایگاه مجلس خبرگان، اظهار کرد: در هر نظامی نهادهایی داریم که آن نظام را تشکیل میدهند و نظام جمهوری اسلامی ایران نیز از سه قوه مقننه، مجریه و قضائیه تشکیل شده و رکن جمهوریت نظام تأیید کننده این مطلب است که نظام اسلامی با حضور میلیونی مردم تشکیل شده و این حضور هم با انتخابات متعدد و رأی مردم تداوم پیدا کرده است و در هیچ نظامی از جهان اینگونه نیست که این مقدار انتخابات در آن برگزار شده باشد.
وی افزود: در همان سال اول انقلاب اسلامی چهار انتخابات داشتیم و حتی نوع نظام به رأی مردم گذاشته شد که در جهان بیسابقه است. قوانینی که در این نظام به تصویب رسید مانند قانون اساسی نیز به رأی مردم گذاشته شد. اما عمود اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران اصل ولایتفقیه است و مبنای حقوقی آن اسلام است و وقتی این نظام، اسلامی است باید در رأس این نظام یک کارشناس اسلامی با خصوصیات خاص خود حضور داشته باشد.
این کاندیدای ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری در حوزه انتخابیه استان اصفهان، تصریح کرد: در قانون اساسی پیشبینی شده است که این خیمه اصلی نظام باز هم با رأی مردم انتخاب و رکن جمهوریت نظام حفظ شود که البته این مهم با دو واسطه انجام میشود، بهطوری که مردم نمایندگان آگاه به این موضوع را با رأی مستقیم خود انتخاب میکنند تا این نمایندگان رهبر نظام را تعیین کنند. اصل اهمیت این موضوع روشن است چراکه رهبری نظام است که قوای سهگانه را به یکدیگر پیوند میدهد و مشروعیت نظام از این اصل مهم سرچشمه میگیرد.
عبداللهی گفت: بنابراین جایگاه مجلس خبرگان رهبری به خوبی در کشورمان مشخص میشود و اگر بخواهیم عقلانی به این موضوع نگاه کنیم هر شخصی با هر گرایش و دینی که دارد و بخواهد در این نظام زندگی کند باید بداند هرچه این نظام مقتدرتر باشد اهداف آن نظام بهتر محقق میشود و امنیت اجتماعی، داخلی و خارجی در صورت حضور این افراد در صحنه تأمین خواهد شد. پس عقلانیت ایجاب میکند که شرکت مردم با هر گرایشی در انتخابات باید چشمگیر باشد و انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری هم شامل این موضوع میشود و این دو انتخابات به اقتدار نظام اسلامی کمک میکند.
طبق ذوق مخاطب پیش رویم
وی با بیان اینکه راهپیمایی میلیونی ۲۲ بهمن به اثبات رساند که بعد از ۴۵ سال مردم هنوز پای نظام و انقلاب خود ایستادهاند، افزود: این حضور نشان از وحدت مردم و نظام با یکدیگر را دارد که اقتدار کشور را افزایش میدهد و هر قدر انتخابات با مشارکت بالاتری برگزار شود امنیت کشور در تمام ابعاد آن تضمین میشود.
این کاندیدای ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری در حوزه انتخابیه استان اصفهان، ادامه داد: اگر بخواهیم از نظر شرعی به این موضوع نگاه کنیم باید بدانیم که حضور در انتخابات مصداق جهاد فی سبیل الله است. جهاد یعنی تلاش و کوشش که این کوشش گاهی نظامی و گاهی جهاد فرهنگی است. بنابراین حضور آگاهانه در انتخابات میتواند مصداق جهاد باشد. دو نوع عبادت داریم که شامل عبادت خاص و عبادت عام میشود. عبادت عام یعنی هر حرکتی که برای خدا باشد و انسان احساس وظیفه کند و هر وقت این حرکت در مسیر تقویت نظام اسلامی باشد مصداق عبادت عام است.
عبداللهی گفت: دشمن با جنگ نرم و جنگ شناختی تلاش دارد این قدرت و پشتیبانی مردم را از نظام بگیرد و در ایام انتخابات به اشکال مختلف تلاش میکند حضور مردم در پای صندوقهای رأی کمرنگ شود. در مقابل این حرکت هر حرکتی که در مقابل دشمن و حرکت او باشد و دشمن را عصبانی کند مصداق جهاد است. باید مخاطب و جامعه هدف خود را بشناسیم و طبق ذوق مخاطب پیش رویم که این حرکت مصداق جهاد و عبادت است.
وی افزود: مسئولان وقتی حضور و جدیت مردم در پشتیبانی از انقلاب را میبینند که با این همه مشکلات اقتصادی هنوز به نظام و انقلاب علاقه دارند باید خدمت خود به مردم را مضاعف و البته این خدمات را برای ملت تبیین کنند و اطلاعرسانی به شهروندان را بهبود بخشند.
این کاندیدای ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری در حوزه انتخابیه استان اصفهان، خاطرنشان کرد: میزان مشارکت مردم در انتخابات را اگر بخواهیم پیشبینی کنیم به حضور پرشور ملت در این انتخابات بسیار خوشبین هستیم. مردم در گرما و سرما پشتیبان نظام بودهاند. مصادیق جهاد فی سبیل الله بدون شک حضور آگاهانه در انتخابات است و تقویت نظام بهترین عمل صالح است. امام راحل فرمودند«تقویت نظام اسلامی از نماز هم واجبتر است».
عبداللهی تأکید کرد: دنیا امام(ره) را به عنوان یک رهبر جهانی شناخت و امام در برابر دو قطب شرق و غرب یک قطب جدید به جهان معرفی کردند و حضور در انتخابات مصداق اطاعت از رهبری است. شهدا برای تقویت نظام اسلامی شهید شدند و تفاوت انتخابات ایران با انتخابات غرب این است که انتخابات ایران مصداق عبادت و جهاد است، اما انتخابات غربیها بیشتر جنبه سیاسی دارد.
انتهای پیام
نظرات