• شنبه / ۵ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۰:۰۵
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1402120502615
  • خبرنگار : 71963

معاون آموزشی وزارت علوم مطرح کرد

ماموریت اصلی دانشکده‌های علوم و فناوری‌های راهبردی؛ جذب نخبگان به روش استادمحوری و برنامه‌محوری

ماموریت اصلی دانشکده‌های علوم و فناوری‌های راهبردی؛ جذب نخبگان به روش استادمحوری و برنامه‌محوری

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: ماموریت اصلی دانشکده‌های علوم و فناوری‌های راهبردی، جذب نخبگان به روش استادمحوری و برنامه‌محوری است.

به گزارش ایسنا، در راستای سپهر برنامه‌های طرح تحول در آموزش عالی، دستورالعمل ایجاد دانشکده‌های علوم و فناوری‌های راهبردی (با رویکرد فرادانشکده‌ای)، ابلاغ شد.

قاسم عموعابدینی با بیان اینکه هدف اصلی مصوبه مورخ ۲۷/۰۱/۱۴۰۲ شورای گسترش آموزش عالی، فراهم آوردن امکان جذب اعضای هیئت علمی نخبه و پذیرش دانشجویان استعدادهای درخشان است، اظهار داشت: در دانشکده‌های علوم و فناوری‌های راهبردی، حرکت علمی با رویکرد توسعه تحقق مطالعات تیمی، بینارشته‌ای، نیاز محور و چندرشته‌ای است.

نائب رئیس و دبیر شورای گسترش آموزش عالی با تأکید بر لزوم اهتمام ویژه به تغییر ساختار دانشگاه‌ها از گروه محوری به برنامه محوری و حل مسائل کشور در قالب برنامه علمی و تخصصی توسط جامعه علمی کشور، اظهار داشت: دستیابی به مرجعیت علمی در حوزه‌های اولویت دار علوم و فناوری‌های راهبردی، نوظهور و همگرا و ایجاد رشته‌های مورد نیاز کشور منطبق با آینده پیش رو و مشاغل نوین آینده از اهداف مهم ایجاد این دانشکده‌ها می‌باشد.

معاون آموزشی وزارت علوم گفت: جذب اعضای هیئت علمی از بین نخبگان و استعدادهای درخشان به صورت مستقیم بوده و همچنین اعضای هیئت علمی با مرتبه استادی می‌توانند با مشارکت استادیاران جوان نسبت به ارائه برنامه پنج ساله و به عنوان عضو هیئت علمی وابسته در این دانشکده‌ها فعالیت کنند.

عموعابدینی با بیان اینکه پذیرش دانشجو در این دانشکده‌ها به روش استادمحوری و در مقاطع تحصیلات تکمیلی با دو روش کارشناسی ارشد پیوسته (دیپلم به کارشناسی ارشد) و دکترای پیوسته ( کارشناسی به دکترا) می‌باشد، خاطر نشان نمود، پذیرش دانشجو صرفاً در رشته‌های راهبردی، بین رشته‌ای، همگرا و رشته‌های نوظهور مرتبط با حوزه‌های مختلف علوم انسانی، فنی مهندسی و علوم تجربی انجام می‌شود.

وی همچنین اشاره کرد: توجه ویژه به برنامه محوری در حوزه‌های آموزشی و پژوهشی با استفاده از ظرفیت‌های موجود در دانشگاه‌هایی که در تولید علم بومی و بین‌المللی کشور، بیش از یک درصد مشارکت دارند با ایجاد دانشکده‌های علوم و فناوری‌های راهبردی، تحقق می‌یابد.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، گفتنی است، تعدادی از دانشگاه‌های برتر کشور، تاکنون مجوز راه‌اندازی دانشکده علوم و فناوری راهبردی را از شورای گسترش آموزش عالی دریافت کرده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha