به گزارش ایسنا، علی اسفندیار، دبیر ستاد توسعه فناوریهای اپتیک و کوانتوم معاونت علمی با اشاره به اولویتهای این معاونت در حمایت از زیستبوم فناوری و توسعه بازار حوزه های یادشده، افزود: معاونت علمی از بخش های اپتیک و فتونیک با توجه به پیشینه قوی، توانمندی ها و تجربیات گذشته، انتظار اثرگذاری در صنایع مختلف برای خلق ثروت دارد.
وی با تاکید بر این که باید در حوزه های یادشده جدی تر کار کنیم و اولویتبندی مشخصی داشته باشیم، ادامه داد: در حوزه کوانتوم نیازمند نیروی انسانی متخصص و توانمند هستیم و برای ایجاد توده ای از این افراد باید افرادی را تربیت کنیم و از افراد دیگر حوزه ها همچون فیزیک به این حوزه جذب کنیم ضمن ان که متخصصان توانمند غیر مقیم را جذب کنیم.
در این نشست همچنین اولویتها و ساختار سازمانی ستاد تشریح و تبیین شد. در این مراسم ضمن تبیین چارت سازمانی معاونت علمی و فناوری مبتنی بر ستادهای توسعه فناوری و ستادهای توسعه اقتصاد دانشبنیان عنوان شد که ستاد توسعه اپتیک و کوانتوم زیرمجموعه مرکز فناوری های راهبردی است که شبکه سازی، هم افزایی، ترویج دولتی، صنعتی و دانشگاهی، ایفای نقش تسهیلگری و حمایت از پژوهشهای فناورانه و راهبردی از اولویتهای ستاد به شمار میرود.
در ادامه به حمایتهای ستاد اشاره و مطرح شد که علاوه بر حمایتهای مرسوم از جمله کمک بلاعوض در قالب گرنت، تسهیلات برای شرکت های فناور و تسهیلات قابل تبدیل به بلاعوض حمایتهای جدیدی همچون حمایت اعتبار مالیاتی، حمایت مطالعات سیاستگذاری و آینده پژوهی، حمایت از پژوهش های منتشر شده در مجلات علمی و پژوهشی به فعالان زیستبوم فناوری و نوآوری اپتیک، لیزر و فتونیک ارائه میشود.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری، در ادامه این نشست که به صورت حضوری و برخط برگزار شد، شرکتکنندگان به بیان نظرات، دیدگاهها و پیشنهادهایشان پرداختند. ضرورت کاربردی سازی موضوعات علمی به ویژه در حوزه فیزیک و کوانتوم، استفاده صحیح از ظرفیت نیروی انسانی جوان و ایجاد زمینه های تعامل با صنایع برخی از محورهای مباحث مطرح شده در این نشست بود.
انتهای پیام
نظرات