سید حسن امیرآبادیزاده، متولد 1343 اهل امیرآباد که تا مقطع متوسطه در آنجا ساکن بوده و در حین تحصیل در جبهه به مدت 10 ماه حضور پیدا کرده است، و پس از پایان متوسطه وارد دانشکده علوم انتظامی شده و پس از پایان دوره افسری دارای سابقه 35 سال خدمت اجرایی و مدیریتی در نیروی انتظامی بازنشسته شده است.
در سال 1372 در حین خدمت موفق به اخذ کارشناسی حقوق از دانشگاه آزاد اسلامی شده و بعد از بازنشستگی به مدت ۷ ماه مدیر عامل یک شرکت صنعتی خدمت کرده است و سه سالی نیز به عنوان فعال اجتماعی در زمینه ترویج فرهنگ صلح و سازش مشغول فعالیت بوده است.
ایسنا در این مناظره به بیان دیدگاه و برنامههای پیش روی هریک از کاندیدای مجلس پرداخت که در ادامه میخوانید:
نقاط قوت و ضعف جامعه
امیرآبادی زاده، نامزد دوازدهمین انتخاب شورای اسلامی در بیرجند افزود: نقاط تهدید در جامعه چه داخلی و چه خارجی عبارتنداز؛ استکبار جهانی، فعالیت سرویسهای اطلاعاتی و جنگ ترکیبی علیه ارزشهای اسلامی، فساد اداری و سیاسی، اقتصادی که مردم احساس خوبی به سلامت جامعه ندارند و بدگمانی حاکم بوده است و لذا ناهنجارهای اجتماعی و فرهنگی که وجودارد با توجه به نظام ارزشی و فرهنگی جامعه و شکاف نسلی بین هویت جوانان یک مقدار نگران کننده بوده و القا میکند که کارآمدی لازم وجود نداشته است.
وی افزود: مشکلات اقتصادی و سختی معیشت امان مردم ضعیف را بریده و با هر قشر متوسط به پایینی که صحبت کرده و با ناراحتی آنها مواجه میشویم.
امیرآبادی زاده در خصوص نقاط قوت جامعه گفت: ملت ایران دارای امنیت پایدار بوده با سابقه 45 سال حکمرانی، برخورداری از حمایت مردم و نخبگان جامعه و تحول در شرکتهای دانش بنیان و ارتقاء سطح سواد علمی بالا منجر به افزایش قدرت نرم جمهوری اسلامی امروز گردیده و فضای باز سیاسی از دستاورد انقلاب اسلامی است.
امیرآبادی زاده در خصوص شعار محوری خود گفت: «کارآمدی برای منطفه و تاثیر گذار برای منافع ملی» و نمیتوانیم هر کدام را فدای هم کرد و هر کدام از این موارد جایگاه خاص خود را دارد و نماینده باید به دنبال همه موضوعات برود و باید پاسخگو مطالبه مردم باشد و هم منافع نظام را پیگیری کند.
این نامزد دوازدهمین انتخاب شورای اسلامی در بیرجند از لحاظ راهبردی اظهار کرد: باید مجلس را به جایگاهی برسانیم که کارآمدی لازم را داشته باشد امروز برای مایوس کردن دشمن باید ایران قوی دارای مجلس و نماینده قوی باشد که هرکدام از نمایندگان به نوعی در کارآمدی مجلس تاثیرگذار باشند.
وی بیان کرد: باید ارزیابی نسبت به مجلس قبل داشته باشیم که تا چه حد موفق بوده که نقاط مثبت و ضعف آن قابل مشاهده است و یک سیراجمالی در مجلس دهم که بیشتر لایحه محور بوده و کاندیدها در حوزه انتخابی کمتر حضور دارند که بیشتر لایحهها از طریق دولت داده شده است که تصویب و به قانون تبدیل میشد.
امیرآبادی زاده گفت: در مجلس یازدهم که انقلابی وکارآمد و جوان بود فضایی ایجاد شد که نمایندگان در حوزه انتخابی حضور پیدا میکردند و طرحهای خود را مطرح و تعداد زیادی ازطرحها به قانون تبدیل شد و این قوانین بسیار خوب و مورد انتظارات مردم بود که برای برون رفت از مشکلات قانون وضع شد.
این نامزد دوازدهمین انتخاب شورای اسلامی در بیرجند افزود: یکی از وظایف نماینده مجلس قانون گذاری است و قوانین خوبی دارا هستیم اما اجرا نمیشود و اکثر مردم میگویند اینقدر که قوانین وضع شده پس چرا اثرات آن را در زندگی خود مشاهده نمیکنیم و مشکلات معیشتی کماکان وجوددارد.
وی اظهار کرد: مشکل بعدی این است که چرا نظرات مردم در مراحل تصویب قانون لحاظ نمیشود و بعد از تصویب قانون شاهد اعتراض مردم هستیم ونقد میکنند و این موضوع موجب میشود مجلس تضعیف شود لذا نمایندهها باید کار کارشناسی بیشتری انجام داده و از نظرات نخبگان و فرهیختگان استفاده کنند و در نتیجه قانون با حداقل نقد تصویب شود.
امیرآبادی زاده در خصوص پیشنهاد خود گفت: باید درگاهی ایجاد شود که نظرات مردم را بگیریم که در وضع قانون جامع تاثیرگذار خواهد بود.
این نامزد دوازدهمین انتخاب شورای اسلامی در بیرجند درخصوص نظارت قوانین در مجلس گفت: نمایندگان مجلس میگویند که ابزار لازم برای تحقیق و تفحص نداشته لذا دیوان محاسبات ابزار نظارتی مجلس بوده که از آن استفاده نمیشود با اینکه تعامل بر دولت خوب است اما نماینده نباید از وظایف خود دور شود.
وی با بیان اینکه در بعد قانون گذاری از نخبگان و مرکز پژوهشهای مجلس باید استفاده کرد، بیان کرد: با توجه به اینکه بیرجند قطب فرهنگی کشور بوده و نخبگان بسیاری دارد که هر کدام صاحب فکر بودند و میتوان بهترین طرحها را از اینجا پیش بینی کرد.
استفاده از منابع موجود
امیرآبادی زاده با اشاره به موضوعی که موجب ناکارآمدی مجلس میشود، گفت: بسیاری از طرحها با امضا نماینده در مجلس مطرح میشود اما پس از چند روز دوباره پس گرفته میشود لذا برای کارآمدی مجلس نیازمند نظرات متقن بوده که باید اعمال شود از جمله نظارت لازم، شفافیت بر عملکرد نمایندگان در کارآمدی مجلس موثر است.
این نامزد دوازدهمین انتخابات شورای اسلامی در بیرجند تصریح کرد: در استان منابع انسانی و منابع معدنی بسیاری دارا بوده که دست نخورده هستند و وظرفیتهای زیادی داریم و چرا جزو مناطق کم توسعه هستیم ؟ که این موضوع سبب ناکارآمدی بعضی از مدیران توسعهیافته نشدهایم.
وی بیان کرد: استفاده از عنوان محرومیت زیبنده این مردم ولایت مدار و غنی فرهنگی نیست و منطقه مستعد پرورش نخبگان است؛ بسیاری از فرهیختگان و نامآوران مربوط به این منطقه هستند و محرومیت فرهنگی نداریم و اگر محرومیت هست در مسایل اقتصادی وجود دارد.
امیرآبادی زاده گفت: با استفاده از منابع موجود نیروی انسانی و ظرفیتهای زیادی که در این منطقه دارا بوده تنها راه برون رفت از این وضعیت فقط اقتصاد مقاومتی بوده و مقام معظم رهبری سال۱۳۸۹ اقتصاد مقاومتی را مطرح و شاخصهایی را معرفی فرمودند و اما چرا این فرمان مقام معظم رهبری لحاظ نشده است؟ و متاسفانه در یک مقطع نگاه و تفکر بعضاً از نمایندگان نگاه راهبردی به داخل نبوده هنگامی که سفره مردم به برجام گره خورد این قبیل مشکلات موجود ناشی از آن نگاه بود.
حضور موثر در میان مردم باید منجر به مسأله یابی شود
امیرآبادی با بیان اینکه نباید در این دوره اشتباه راه را دنبال کنیم، گفت: صحنه مجلس ابزار دارد نماینده کار اجرایی ندارد وظیفه نماینده قانونگذاری و نظارت بر قانون است و نظارت بر عملکرد مجریان قانون یکی از دلایل که میتواند تحول ایجاد کند.
این نامزد دوازدهمین انتخاب شورای اسلامی در بیرجند ادامه داد: مدیر کل باید با وزیر ارتباط برقرار کند و بعضاً مدیران آنقدر موانع ایجاد میکنند که شرایط جذب سرمایه گذاران را با مشکل مواجه کرده و متاسفانه شرایط را میتوان بومیسازی کرد و باید تحولی ایجاد کرد و پای حرف مردم بنشینیم لذا حضور موثردر میان مردم باید منجر به مسأله یابی شود.
امیرابادی با بیان اینکه فرهنگ با حرف درست نمیشود و با عمل درست میشود و زمان بر است و تفکر را نمیتوان عوض کرد، تصریح کرد: مردم ناامید شدند و باید ریشهیابی شود بعضی از مردم نمیخواهند رای بدهند و البته در موقع لزوم و آگاهسازی مردم با حضور حداکثری به دشمنان اسلام نشان خواهند داد و افتخار دیگری به ثبت خواهند رساند.
اهمیت مطالبهگری
این نامزد دوازدهمین انتخاب شورای اسلامی در بیرجند بیان کرد: با مطالبهگری مردم میتوان نماینده مجلسی که ناکارآمد است را مجازات کرد و امروز با همت مسئولان عالی قضایی و نظام ساختاری که سیستم نظامی سالم است که اگر پشتوانه مردمی داشته باشیم اینها را میتوان مطرح کرد و تکلیف آنها را مشخص و با استفاده از ابزار نظارتی و حضور مردم و رسانهها میشود کارآمدی مجلس ارتقاء یابد.
وی با بیان اینکه قول نامزدهای انتخابات مجلس باید صادقانه باشد و یک اتفاق باید رقم بخورد، گفت: با هر وسیلهای و ابزاری نمیتوان استفاده کرد و با ابزار قانونی میشود کارآمدی لازم را ایجاد و اگر از ظرفیت نخبگان جامعه استفاده کنیم میشود طرحهای مستدل وخوبی جهت توسعه منطقهای داشته باشیم و حتماً در صورت دستیابی به پیروزی در انتخابات از این ظرفیت نهایت استفاده خواهد شد.
امیرآبادی بیان کرد: 50 سال در این استان زندگی کرده از کوره آجر پزی که برای معیشت خود کار کرده و سختی را لمس و ماموریت مبارزه با فساد را داشتهام و با کسانی که در صدد تهدید و تطمیع بودند مبارزه کرده و صاحبان قدرت و ثروت نمیگذارند به راحتی کار کنیم و در صدد تضعیف بوده و گلوگاه فساد باید شناسایی و خشکانده شود و با فساد و عوامل آن باید برخورد شده که با همکاری مردم و نظارت راهبردی میشود عناصر مفسد شناسایی و برخورد انجام شود.
وی افزود: قوانینی تصویب شده که جزو نقاط مثبت بوده و با استفاده از برنامهریزی و برگزاری جلساتی با نخبگان مشکلات مطرح و راهکارهای مناسب اتخاذ خواهد شد و میتوانیم طرحهای توجیهی خوبی به مجلس بدهیم با وجود اینکه تمام ظرفیتها در استان وجود دارد که نیازمند یک نماینده کارآمد است که به حل مشکلات مردم بپردازد.
وی در خصوص رای نیاوردن خود گفت: فعال اجتماعی و در آستان قدس رضوی خادم یار بوده و در کانون مشاور حقوقی فعال هستم و فلسفه خادم یاری گرهگشایی از مشکلات مردم است و به دنبال ترویج فرهنگ صلح و سازش بوده و به همین کارها ادامه خواهم داد و به دنبال اقدامات عام المنفعه خواهم رفت و شرکت در انتخابات مجلس توفیقی بود که برای اولین بار در آن شرکت داشتم.
احمد جعفری، متولد 1355 در تهران و اصالتا بیرجندی بوده و در سال 1374 وارد دانشگاه علامه طباطبایی در رشته حسابداری شده است و دارای فوق لیسانس رشته مدیریت دارایی از دانشگاه تهران و کارشناس رسمی دادگستری و مدرک بین المللی سرمایه گذاری مدیریت و مهندسی مالی و حدود سه سال معاون هلدینگهای سرمایهگذاری کشور در حوزه مالی و اقتصادی فعالیت داشته است و دارای دو فرزند است.
جعفری گفت: در گروههای مختلف شبکه اجتماعی حضور داشته که این چند سال اخیر با توجه به رفتآمدی که در سال داشته به شخصه مشاهده کرده و به رصد مشکلات پرداخته است، که خیلی از مردم ناراضی هستند و میگویند سالیان سال است که برای بیرجند اتفاق خاصی نیافتاده و یکسری از کمبودهای و بدیهیات و ضروریات اولیه را دارا است علی رغم اینکه بیرجند شهر اصیل و ریشه دار بوده و تناقضی نیز وجود داشته که با این همه پتانسیل اتفاقی نمیافتد.
دغدغه مندی مردم بیرجند باعث حضورم در انتخابات شد
این نامزد دوازدهمین انتخابات شورای اسلامی در بیرجند گفت: با مجموعه همکاریهایی که تحت مدیریت دارم خواستم که برای راه آهن بیرجند کاری انجام داده ولی هیچ اقدامی انجام نشد و دلیل من برای ورود به انتخابات دغدغه مندی مردم بیرجند بود که بتوانم کاری انجام دهم.
وی بیان کرد: بهتراست اخلاق انتخاباتی رعایت شود و شرکت کردن در این انتخابات برای من دغدغهایی بوده برای مردم که پاسخگوی نیاز و خواستههای به حق این استان باشم.
جعفری در خصوص پروژههای مربوط به استان گفت: برای پروژه راه آهن قزوین و کرمانشاه هزینههای کلانی صورت گرفته ولی بیرجند که یک شهر کویری صاف است و هزینهچندانی نیاز به ساخت راه آهن ندارد کاری صورت نگرفته است، لذا اصلا منکر کارهایی که انجام شده نیستم چرا که بخشی از راهها بهبود پیدا کرده و گازرسانی در بیرجند انجام شده است اما وقتی مقایسهایی صورت میگیرد میبینینم که بیرجند جزو محروم ترین استان قرار گرفته است.
این نامزد دوازدهمین انتخابات شورای اسلامی در بیرجند بیان کرد: مناظره در صدا و سیما بسیار کار خوش فکر و موثری بود و با تمام افرادی که در این مناظرات آشنا شدم مباحثی که مطرح شد از روی دلسوزی بود و گذر از این ایام از تکتک افراد در شهر استفاده خواهم کرد چرا که دارای پتانسیل هستند و باتوجه به ارتباطی که داردم آن را برای منافع مردم بیرجند استفاده خواهم کرد.
جعفری: در خصوص وضعیت جادههای استان و حوادث که اتفاق میافتد، گفت: خیلی عیب است که افراد متخصصی در جادههای استان جان خود را از دست میدهند و این ناکارآمدی نمایندگان است.
این نامزد دوازدهمین انتخابات شورای اسلامی در بیرجند بیان کرد: من به درست غلط بودن لابیگری کاری ندارم و به لابی نباید بار منفی داد مثل دلالی که بار منفی داده شده لذا همه در این محیط زندگی میکنیم استانهای دیگر با همین لابیگری پیشرفت کردند و یکی از ایرادهای گرفته شده این است که در بیرجند نیستم و کوچههای بیرجند روستاهای آن را نمیشناسم در صورتی که من اطلاع دارم نماینده بیرجند باید از کوچههای تهران اطلاعی داشته باشد که به پیگیری مطالبات مردم بپردازد.
وی با بیان اینکه راه درست راه پیشرفت و رفع کمبودهای مردم بیرجند است، گفت: دو شعار انتخابی که مفهوم زیادی دارد عبارتند از؛ (به عمل کار برآید....) و (کار، تلاش و پیگیری در تهران برای منافع و خدمت مردم در استان خراسان جنوبی) است.
جعفری بیان کرد: یک نماینده باید جسارت لازم را داشته باشد و به تشریح نقاط ضعف و استعدادهای استان بپردازد و مسئولین را برای بازدید به استان برد لذا بیرجند مانند مریض اوراژانسی است که باید سریعا سرپا شود.
انتهای پیام
نظرات