• چهارشنبه / ۲ اسفند ۱۴۰۲ / ۰۸:۵۲
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1402120200834
  • خبرنگار : 30057

رییس دانشگاه جامع امام حسین(ع) در گفت‌وگو با ایسنا مطح کرد

هدفگذاری برای ایجاد دانشگاه حکمت بنیان/ اجرای پروژه آب‌رسانی به ۱۳ هزار روستا

هدفگذاری برای ایجاد دانشگاه حکمت بنیان/ اجرای پروژه آب‌رسانی به ۱۳ هزار روستا

رییس دانشگاه جامع امام حسین(ع) با اشاره به برنامه‌های این دانشگاه برای برپایی دانشگاه حکمت بنیان گفت: دانشگاه تراز اسلامی، دانشگاهی حکمت بنیان است که مبتنی بر اندیشه حضرت امام رضوان الله و حضرت آقا است.

به گزارش ایسنا، محمدرضا حسنی آهنگر با حضور در غرفه ایسنا در نمایشگاه رسانه‌های ایران با بیان اینکه مکتب دانشگاهی یکی از مکاتب واجبی است که باید تولید شود، گفت: همچنین مدارسی که وارد کشور شدند، تقلیدی از مدارس فرانسه بوده و علاوه بر آن دانشکده‌های فنی و صنعتی کشور مدل تقلیدی بودند و این در حالی است که وقتی انقلاب اسلامی داعیه تمدن اسلامی دارد، نمی‌تواند از مکاتب دیگران وام بگیرد.

وی دانشگاه انقلاب اسلامی را دانشگاهی مبتنی بر اندیشه حضرت امام رضوان الله و حضرت آقا دانست و خاطرنشان کرد: قطعا دانشگاه هایی که در حال حاضر در کشور وجود دارد، دانشگاه انقلاب اسلامی نیست بلکه دانشگاهی است که می‌تواند در تمدن اسلامی نقش آفرینی کند.

حسنی آهنگر تاکید کرد: اگر تمدن اسلامی بخواهد در کشور شکل بگیرد، نیاز است دو اقدام مهم اجرایی شود که یکی از آنها وجود انسان‌های تراز تمدنی و دیگری تولید فکر، دانش و فناوری است که بتواند فناوری‌هایی را تولید کند که نظام مسائل انقلاب اسلامی را در بعد نرم افزار و سخت افزاری حل کند. 

رییس دانشگاه جامع امام حسین (ع) با بیان اینکه هر دو این اقدام خروجی دانشگاه در تراز انقلاب اسلامی است، یادآور شد: دانشگاه تراز اسلامی، دانشگاهی حکمت بنیان است و این ادعایی است که در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کردند و کارگروهی در این زمینه ایجاد شد. این کارگروه به دنبال این است که برخی از دانشگاه‌ها پیشران رسیدن به سطح دانشگاه حکمت بنیان شوند.

وی با بیان اینکه ایجاد دانشگاه حکمت بنیان یکی از اقدامات واجبی است که با این هدفگذاری در حال اجراست، گفت: جلسات متعددی در این زمینه برگزار شده و این یک رویکرد تحولی است که وزارت علوم و شورای عالی انقلاب فرهنگی به آن نیاز دارد.

*پروژه محرومیت زدایی در حوزه آب

رییس دانشگاه جامع امام حسین (ع) در خصوص ارتباط این دانشگاه با مردم، گفت: ما سعی کردیم علاوه بر پشتیبانی از نیازهای سپاه در عرصه‌های مختلف، نگاهی به نیازهای مردم به صورت عموم داشته باشیم و برای این منظور مسائل مختلفی را بررسی و مشاهده کردیم ‌که یکی از مسائل واجب و حیاتی مردم، مساله آب است.

وی مساله آب را یکی از مسائل مهم کشور خواند و افزود: البته مسائل دیگری مانند فضای مجازی و جمعیت نیز در اولویت‌های بعدی در دستور کار ما قرار دارد.

حسنی آهنگر در خصوص اقدامات این دانشگاه در حوزه آب توضیح داد: در این زمینه همکاری را با وزارت نیرو داشتیم و وزیر نیرو نیز از دستاوردهای فناورانه دانشگاه در حوزه آب بازدید کرد و در کنار آن هماهنگی‌هایی با نمایندگان مجلس در کمیسیون‌های مرتبط صورت گرفت.

به گفته وی؛ در قالب این همکاری فضای خوبی میان دولت، مجلس و شرکت های دانش بنیان مستقر در این دانشگاه در زمینه بهره برداری از دستاوردهای دانشی در راستای حل مساله مردم در حوزه آب صورت گرفت.

رییس دانشگاه جامع امام حسین (ع) اضافه کرد: در این راستا در ۳۱ استان پروژه‌ای را در این زمینه فعال کردیم به ویژه در حوزه محرومیت زدایی روستایی برای رساندن آب شرب سالم به مردم در روستاهای مختلف.

وی با تاکید بر اینکه در این‌ پروژه‌ها، ۱۳ هزار روستا هدفگذاری شده است، گفت: این پروژه‌ها جاری است و قرارگاه امام حسن(ع) که یک قرارگاه بین نهادی و سازمانی است با مجموعه‌های جهادی سپاه و بسیج همکاری دارد.

حسنی آهنگر با تاکید بر اینکه پشتیبانی‌های فناورانه این پروژه‌ها در دانشگاه امام حسین(ع) با همکاری شرکت‌های دانش بنیان صورت می گیرد، ادامه داد: سیستم‌های آب شیرین کن ها نمونه ای از دستاوردهای این دانشگاه است؛ ولی برخی مناطق دارای آب‌های گل آلود است مانند برخی از روستاهای خوزستان و در برخی از مناطق دارای آب‌های تلخ و شور است که فناوری‌های آن تولید شده است.

*انتخابات و دانشگاه‌ها

رییس دانشگاه جامع امام حسین (ع) با تاکید بر اینکه دانشگاه و دانشگاهیان باید نقش پیشران برای مشارکت حداکثری را در جامعه داشته باشند، گفت: استادان دانشگاه‌ها مرجعیت خوبی در میان مردم دارند. امیدوارم همه دانشگاه‌ها و دانشگاهیان مشارکت حداکثری در انتخابات داشته باشند.

وی با بیان اینکه جامعه دانشگاهی کشور دارای یک جمعیت خوب حدود ۳ میلیون و ۳۶۰ هزار دانشجو و حدود ۱۰۰ هزار استاد را شامل می شوند، یادآور شد: این تعداد می‌توانند در انتخابات ایفای نقش کنند و قدردان خون شهدا همکلاسی‌هایشان باشند و به پاس خون‌های آنها به پای صندوق‌های رای بیایند.

حسنی آهنگر این اقدام را در راستای جهاد تبیین دانست و خاطرنشان کرد: یک جنگ روانی بسیار بزرگی از سوی آمریکا و غربی‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران راه افتاده و مساله انتخابات می‌تواند از سوی دانشگاهیان برای مردم تبیین و همه ابعاد آن را تحلیل کنند.

وی تاکید کرد: از دانشگاهیان درخواست دارم که در این زمینه مطالعه کنند و ببیند که استادان دانشگاه آمریکا چگونه به عنوان کماندوهای اقتصادی برای نظام سلطه ایفای نقش می کنند. ما نیز به عنوان کماندوهای انقلاب اسلامی در عرصه دانشگاهی حداقل باید این نقش‌ها را ایفا کنیم تا شاهد حضور پرشور مردم در ۱۱ اسفندماه باشیم و مهر تایید برای مردمی سازی انقلاب اسلامی در ادامه مسیر آن کسب شود. این اقدام بسیار برای پیشرفت آینده انقلاب مورد نیاز است و بسیاری از توطئه‌های دشمن را نقش بر آب می کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha