• سه‌شنبه / ۱ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۲:۵۹
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1402120100342
  • خبرنگار : 30058

با پذیرش ۱۶۲ مقاله؛

اولین همایش بین‌المللی پژوهش‌های تطبیقی ادبیات داستانی در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد

اولین همایش بین‌المللی پژوهش‌های تطبیقی ادبیات داستانی در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد

ایسنا/اردبیل اولین همایش بین‌المللی پژوهش‌های تطبیقی ادبیات داستانی با پذیرش ۱۶۲ مقاله در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا مصلح‌نیا مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی اول اسفند در این همایش با بیان اینکه باید در کنار هم به صورت تطبیقی همدیگر را به اوج برسانیم، گفت: کتاب‌های ادبیات باید خوانده و تطبیق داده شده و گوهرهای آنها استخراج شود.

وی با تاکید بر اینکه مهمترین کتابی که باید تطبیق داده شود، کتاب وجودی خودمان است، افزود: فرصت نگاشتن داستان زندگی یک‌بار برای انسان پیش می‌آید که باید از این فرصت به نحو احسن استفاده کنیم.

موسی ترابی مدیر پژوهش دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه برگزاری این همایش کمکی برای توسعه پژوهش‌های تطبیقی است، گفت: با توجه به دریافت مقالات علمی متعدد در این همایش، قطعا به توسعه علمی این حوزه کمک خواهد شد.

وی با بیان اینکه دانشکده ادبیات و علوم انسانی در سال‌جاری گام‌های موثری در حوزه پژوهش و برگزاری همایش‌های علمی برداشته است، تصریح کرد: حوزه پژوهش دانشگاه نیز مقدمات لازم برای برگزاری همایش‌های علمی در همه دانشکده‌ها فراهم می‌کند.

مدیر پژوهش دانشگاه محقق اردبیلی تبادل نظر در حوزه‌های تخصصی، ارائه ایده‌ها برای حل مشکلات و معضلات و بررسی مسائل مختلف را از اهداف برگزاری همایش‌های علمی عنوان کرد و ادامه داد: نیاز معنوی جامعه به حوزه ادبیات داستانی ضروری است و انتظار می‌رود با حضور اساتید توانمند در این حوزه نقش موثری در پژوهش‌های تطبیقی ادبیات داستانی داشته باشیم.

مرتضی ابراهیمی رئیس اولین همایش بین‌المللی پژوهش‌های تطبیقی ادبیات داستانی نیز ادبیات داستانی را سنجش نیازها عنوان کرد و گفت: هر چقدر بتوانیم از معلومات بشری استفاده کنیم، می‌توانیم برای آینده فضا و تصورات عالی ایجاد کنیم.

وی با بیان اینکه در هر جهان‌بینی سرنوشت انسان با سه راس اندیشه و شناخت، ارتباط و تعامل و زبان عجین شده است، تصریح کرد: انتخاب واژه‌های مثبت، تعاملات را مثبت و وزین خواهد کرد.

رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه محقق اردبیلی خاطرنشان کرد: برگزاری چنین همایش‌هایی به دو صورت حضوری و مجازی باب و نقطه عطفی برای حرکت‌های بهتر خواهد بود؛ چراکه انسان منشأ تحول در دنیا است.

جواد گرجامی دبیر اجرایی اولین همایش بین‌المللی پژوهش‌های تطبیقی ادبیات داستانی با اشاره به اهمیت و ضرورت برگزاری این همایش علمی، گفت: دانشگاه محقق اردبیلی دارای حدود یک هزار و ۷۰۰ دانشجوی بین‌المللی است که این ظرفیت اهمیت برگزاری این چنین همایش‌هایی را بیش از پیش مشخص می‌کند.

مهرداد آقایی دبیر علمی اولین همایش بین‌المللی پژوهش‌های تطبیقی ادبیات داستانی با بیان اینکه ۲۰۴ مقاله از دانشگاه‌های داخلی و خارجی به دبیرخانه همایش ارسال شده است، گفت: با بررسی هیات داوران ۱۶۲ مقاله مورد پذیرش واقع شد.

وی افزود: ایجاد فضای تعامل و هم‌اندیشی علمی میان پژوهشگران و اندیشمندان داخلی و خارجی در حوزه‌های مختلف زبان و ادبیات، ایجاد فرصت مناسب جهت همکاری‌های علمی و تبادل نظر میان پژوهشگران در زمینه زبان و ادبیات، ایجاد پیوند و ارتباط میان محققان و پژوهشگران داخلی و خارجی برای ارائه راهکارهای موثر و سازنده، ارائه دستاوردهای علمی تازه پژوهشگران در حوزه زبان و ادبیات برای همگام شدن با تحولات عرصه بین‌المللی، گردهمایی متخصصان و محققان زبان و ادبیات به منظور غنا بخشیدن به پژوهش‌های پیرامون مسائل ادبی و آشنایی با پژوهش‌های تازه علمی در حوزه زبان و ادبیات و بالاخص حوزه ادبیات داستانی تطبیقی در اهداف برگزاری این همایش بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha