• سه‌شنبه / ۱ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۲:۵۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402120100335
  • خبرنگار : 50071

متخصص کودکان:

یک هفته قرنطینه خانگی برای مبتلایان به آبله مرغان الزامی است

یک هفته قرنطینه خانگی برای مبتلایان به آبله مرغان الزامی است

ایسنا/خراسان رضوی پزشک متخصص کودکان و معاون فنی مرکز بهداشت شماره ۳مشهد اظهار کرد: بیماری آبله‌مرغان بسیار مسری است و در صورت ابتلا، قرنطینه خانگی به مدت حداقل یک هفته الزامی است.

رعنا رضایی عنوان کرد: آبله مرغان یک بیماری ویروسی است که توسط ویروس واریسلا زوستر (VZV) ایجاد می‌شود. علائم این بیماری ایجاد دانه‌های قرمز و حباب‌های پر از مایع روی پوست، همراه با خارش و ناراحتی است. آبله مرغان بسیار مسری است و افراد آلوده از یک تا دو روز قبل از بیرون ریختن بثورات تا زمانی که همه تاول‌ها از بین نرفته‌اند، بیشترین احتمال انتقال را دارند. رعایت مراقبت‌های بهداشتی و پیشگیری از تماس با افراد مبتلا یا مشکوک به آبله مرغان بسیار مهم است.

وی با بیان اینکه کودکان مبتلا به آبله مرغان معمولا طی ۷ تا ۱۰ روز بهبود می‌یابند، اما در بزرگسالان دوره بیماری طولانی‌تر و احتمال بروز عوارض بیشتر است، تأکید کرد: برای پیشگیری و کنترل این بیماری، دانش‌آموزان مبتلا باید به مدت یک هفته از رفتن به مدرسه اجتناب کنند و مراقبت در منزل نیز باید در فضای جدا از اعضای خانواده که تاکنون به آبله مرغان مبتلا نشده و یا واکسن دریافت نکرده‌اند، انجام شود.

معاون فنی مرکز بهداشت شماره 3 مشهد با بیان اینکه هدف درمان آبله مرغان جلوگیری از بروز عوارض آن است، تصریح کرد: برای این منظور گرفتن ناخن‌ها، حمام روزانه با آب ولرم و داروهای ضد خارش توصیه می‌شود، آبله مرغان یک بیماری ویروسی است و نیاز به دریافت آنتی‌بیوتیک ندارد و خانواده‌ها باید از مصرف خودسرانه هر گونه دارویی اعم از پروفن، آسپرین و دیکلوفناک پرهیز کنند، ولی در صورتی که زخم‌ها توسط باکتری آلوده شوند، به‌ویژه در کودکان که معمولا راش‌های پوستی را دستکاری می‌کنند، نیاز به درمان با آنتی‌بیوتیک دارند. بهترین اقدام در صورت مشاهده علائم مشکوک به آبله مرغان همراه با تب، به ویژه در کودکانی که دارای بیماری زمینه‌ای هستند، مراجعه به پزشک یا نزدیکترین مرکز خدمات جامع سلامت به منظور درمان و دریافت مشاوره لازم در خصوص نحوه مراقبت بیماری است.

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر رضایی تاکید کرد: با توجه به افزایش تعداد موارد ابتلاء به آبله مرغان در سال ۱۴۰۲، رعایت مراقبت‌های بهداشتی و پیشگیری از تماس با افراد مبتلا، اهمیت بسیاری دارد. همچنین در صورت بروز علائم بیماری، باید سریعا به پزشک مراجعه کرد و از روش‌های درمان خانگی آبله مرغان با رعایت اصول و مشورت پزشکی استفاده کرد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha