دکتر آرام امروز (۳۰ بهمن ماه) در سومین جشنواره ملی آواها و نواهای نبوی که در سالن فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد برگزار شد، با اشاره به اینکه موسیقی و نوا، فطری و الهی است، اظهارکرد: بهواسطه تاثیرگذاری موسیقی در مخاطبان، امروز نواهای قرآنی زبانزد همه است و اعجازهای بیانی و کلامی آن هماورد میطلبد.
وی با تاکید بر لزوم تبیین مکتب امامت و مهدویت، ادامه داد: با تدبیر ریاست این نهاد، دبیرخانه امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی با ۴۰۰ واحد و یک میلیون و ۳۶۰ هزار نفر دانشجو راهاندازی شد. خراسان شمالی بهواسطه برخورداری از ظرفیت و پتانسیل مناسب در حوزه موسیقی، با برپایی جشنواره آواها و نواها در این امر سهیم شد.
آرام با اشاره به اینکه در دوران ظهور حضرت مهدی موعود (عج) غربالگری بزرگی اتفاق میافتد که مومن از کافر بازشناخته میشود، گفت: این غربالگری در جان و دل افراد انجام میشود و افرادی که به چشم ظاهری گمان میکردیم اهل بهشت باشند، دوزخیاند و برعکس آن هم اتفاق میافتد. باید غربالگری در عصر ظهور را جدی بگیریم تا جان سالم از این مهم به در ببریم.
وی با بیان اینکه داشتن ایمان راسخ همراه با تقوای کامل و صبوری و عمل صالح لازمه دوران غیبت کبری و عصر ظهور است، افزود: منظور از ایمان، ایمان ظاهری نیست، بلکه ایمانی راسخ است تا هیچ تردید و تزلزلی در آن راه نیابد، تا صبورانه و با حفظ تقوا از رستاخیز عصر ظهور گذر کنیم.
غلامرضا کاظمی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی نیز در این آیین اظهار کرد: با توجه به تدبیر ریاست دانشگاه آزاد اسلامی مقرر شد برنامهای در قالب چله مهدویت از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان در مراکز مختلف استانها برگزار شود.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه خراسان شمالی در حوزه موسیقی دارای پتانسیل و ظرفیتهای غنی است، برپایی جشنواره ملی آواها و نواهای نبوی با موضوع مهدویت به این استان واگذار شد.
کاظمی با اشاره به اینکه امسال این جشنواره با وجود سختیهای موجود در حوزه موسیقی، برای سومین بار با استقبال هنرمندان در این منطقه همراه شد، افزود: به دبیرخانه دائمی این جشنواره ۱۷۰ اثر از ۱۵۷۳ نفر هنرمند از استانهای مختلف کشور رسیده است.
وی با بیان اینکه تمام تلاش مسؤولان در دانشگاه آزاد اسلامی این است که این امر در آموزش عالی مانند نگینی بدرخشد، اظهار کرد: بهزودی با دریافت مجوز دانشکده بینالمللی در جذب دانشجو خارجی نیز پیشتاز میشود.
کاظمی بیان کرد: بعد از ۱۳ سال، راهاندازی رشته پزشکی در این دانشگاه نویدبخش برداشتن گامهای بلند در حوزه آموزش عالی استان است.
او با اشاره به اینکه این دانشگاه ۴۰ هزار نفر فارغالتحصیل دارد که در پستهای کلیدی کشور فعالیت دارند و چرخههای مدیریتی را به خوبی میچرخانند، گفت: تلاش میکنیم تا در عمل، شعار «هر دانشجو یک مهارت و یک فن» در دانشگاه آزاد اسلامی محقق شود و شاهد این باشیم که دانشجویان هنگام گرفتن مدرک، شغل و فنی را همراه خود از دانشگاه خارج کنند.
وی با تاکید بر اینکه امیدواریم با برپایی این جشنواره در راستای اعتلای انقلاب اسلامی گامی برداریم، افزود: ایران قوی را از مسیر حفظ ارزشهای اسلامی میسازیم.
انتهای پیام
نظرات