محسن پیرهادی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری گفت: انتخابات فصل اثرگذاری مردم در فضای سیاسی و اجتماعی کشور است؛ انتخابات و رقابتهای انتخاباتی عرصه بروز و ظهور اختلاف سلایق و رویکردهای موجود در جامعه است لذا تقابل و تضارب این اختلافات باید منجر به انتخاب اصلح ترین افراد برای ایفای نقش نمایندگی مردم شود.
وی ادامه با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری درباره اهمیت انتخابات و اینکه «انتخابات رکن اصلی نظام جمهوری اسلامی و راه اصلاح کشور است»، گفت: همانطور که ایشان تاکید کردند کسانی که به دنبال ترمیم و حل مشکلات هستند، باید به انتخابات رو کنند، بنابر این صندوق آرا گذر اصلی به سمت حل مسائل و مشکلات کشور است و هیچ رویکردی نمی تواند موثرتر از خروجی صندوق رای، نشان دهنده و تامین کننده خواسته ها و نیازهای جامعه باشد.
پیرهادی تاکید کرد که شرکت در انتخابات به جهت حفظ مصالح و منافع ملت و کشور یک واجب شرعی است و همواره مردم در ادای این تکلیف شرعی اجتماعی خود پرشور و مسئولانه گام برداشتهاند.
نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به گردش مستمر قدرت سیاسی اجرایی در کشور پس از انقلاب بیان کرد: مبنا و منشا گردش مداوم و مکرر قدرت سیاسی اجرایی در کشورمان طی ۴۵ سال گذشته صندوق آرا و همواره رای مردم بوده که سرنوشت قوه مجریه را در ۱۳ دوره انتخابات ریاست جمهوری، ترکیب مجلس را در ۱۱ دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و سبک مدیریت شهری را در ۶ دوره انتخابات شوراهای شهر و روستا تعیین کرده است.
وی افزود: صندوق آرا و نتیجه ای که از دل آن خارج میشود حاصل مصاف نگاه های سیاسی داخل کشور است که در چارچوب قانون اساسی به رسمیت شمرده شده اند بنابراین موافقان و منتقدان وضع موجود می بایست با آرای خود نسبت به حفظ شرایط یا تغییر آن نقش آفرینی کنند چون انفعال در انتخابات اساسا منجر به ایجاد دستاوردی در این زمینه نمیشود.
این عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه تنها خروجی انفعال در انتخابات تضعیف وحدت و انسجام ملی و بازی در زمین مطلوب دشمن کشور است، افزود: مردم سالاری و دموکراسی خواهی با انفعال در انتخابات و یاس سیاسی اجتماعی همخوانی ندارد و در تناقض جدی است.
انتهای پیام
نظرات