دکتر مهدی بیژنزاده در گفتوگو با ایسنا، اظها کرد: پس از پیروزی انقلاب، مردم تجربه کردهاند که حضورشان در انتخابات، تنها یک حق نیست بلکه علاوه بر اینکه یک حق قانونی است، یک تکلیف نیز هست. شرکت نکردن در انتخابات ممکن است باعث شود سرنوشت به گونهای رقم بخورد که مطابق با دیدگاه و عقاید فرد نباشد.
وی ادامه داد: تجربه ثابت کرده است که هر چه میزان مشارکت مردم در انتخابات بیشتر باشد، رسیدن به دیدگاهها و نظرات مهم برای مردم نیز بیشتر محقق شده است.
نگاه مردم به قشر علمی و متخصص است
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: با توجه به نقش مهم دانشجویان در تبیین مسائل فرهنگی و اجتماعی، حضور دانشجویان در عرصه انتخابات نقش ویژهای دارد و الگوساز است زیرا نگاه بسیاری از افراد، به قشر علمی و متخصص است.
وی ادامه داد: به این منظور سعی شده است با مشارکت دانشجویان در برنامهها، فضا برای افزایش حضور آنها در انتخابات فراهم شود. تشکلهای دانشجویی نیز با برگزاری کرسیهای آزاداندیشی از دانشجویان برای حضور در انتخابات دعوت میکنند.
بیژنزاده گفت: در این راستا، با دعوت از همه کاندیداهای مجلس خبرگان رهبری و با حضور اعضای هیات علمی دانشگاه، جلسه هماندیشی برگزار میشود و دیدگاههای استادان در این جلسه تبادل خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات