یوسف شعبانی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: براساس آخرین اطلاعات، جامعه هدف دهکهای یک تا هفت در استان همدان ۴۷۸ هزار و ۹۳ خانوار است که از این تعداد، ۳۶۰ هزار و ۴۰ خانوار معادل ۷۳.۹۳ درصد از جامعه هدف، از طرح کالابرگ الکترونیک استقبال کردند.
وی درباره کسانی که یارانه مضاعف دریافت نکردند، تصریح کرد: شاید تعداد معدودی از شهروندان هنوز یارانه مضاعف را دریافت نکرده باشند که به علت ایراد فنی و تأخیر در واریز یارانه بوده است.
شعبانی با تأکید بر اینکه تمام افرادی که یارانه ۳۰۰ هزار تومانی دریافت میکنند به ازای هر نفر ۲۲۰ هزار تومان یارانه مضاعف دریافت خواهند کرد، درباره کسر شدن این مبلغ از یارانه خانوار در ماه آینده، افزود: این موضوع شایعه بوده و صحت ندارد.
وی با اشاره به اینکه این طرح تا اردیبهشت ۱۴۰۳ ادامه دارد، خاطرنشان کرد: طرح کالابرگ الکترونیک طرحی اختیاری است و کسانیکه به صورت الکترونیک از یارانه خود خرید کنند، ۲۲۰ هزار تومان یارانه مضاعف دریافت خواهند کرد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان درباره چگونگی نحوه اطلاع از تعلق گرفتن یارانه مازاد به خانوار مطرح کرد: سرپرست خانوار با استفاده از اپلیکشن حمایت و کافی نتها میتوانند از وضعیت یارانه مضاعف خود مطلع شوند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۲۵۵۸ شعبه صنفی و زنجیرهای در مناطق شهری دستگاه پُز فعال برای خرید کالابرگ الکترونیک دارند، یادآور شد: دریافت و نگهداری کارت سرپرست خانوار، دریافت هزینه مازاد، اجبار به خرید برند خاص، اجبار به خرید یکجا و ۱۱ قلم کالا ممنوع بوده و مردم میتوانند واحدهای متخلف را از طریق سامانه ۱۳۵ به تعزیرات گزارش دهند.
شعبانی با اشاره به اینکه بارگذاری کالاهای خارج از ۱۱ قلم کالا ممنوع است، ادامه داد: همچنین ورود اطلاعات اشتباه سرپرست خانوار، دریافت مالیات و الزام به وجود پول به مبلغ خاص در حساب سرپرست خانوار تخلف است.
وی با بیان اینکه شیر، پنیر، لبنیات، تخممرغ، گوشت سفید و قرمز، روغن مایع، ماکارونی، قند، شکر و حبوبات ۱۱ قلم کالای مشخص شده برای طرح کالابرگ الکترونیک است، تصریح کرد: با توجه به اینکه در این طرح گوشت سفید و قرمز درنظر گرفته شده است، با هماهنگی اتحادیه قصابان به صورت ویژه در این صنف ورود کردیم و قصابیها نیز باید دستگاه پُز فعال داشته باشند.
انتهای پیام
نظرات