«یادگار محمدی» در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: سازمان استاندارد کشور بیش از ۲۷ هزار استاندارد تدوین کرده که تعداد خیلی کمی از آنها مربوط به بخشهای خدماتی است ولی در دوره تحولی کنونی به صورت جدی در حال ورود به این بخش هستیم.
وی تصریح کرد: برخی بخشهای خدماتی که مشمول استانداردسازی میشود شامل هتلها، راه آهن، فرودگاهها، خانه سالمندان، مدارس، سالنهای ورزشی، قالیشویی، زمینهای بازی کودکان و شهربازیها است.
مدیر کل استاندارد به تجدید ارزیابی آرد کامل هم در این اداره کل اشاره و خاطرنشان کرد: آرد کامل آردی است که سبوس گندم را همراه خود داشته باشد، ما سعی داریم بر اساس این استاندارد، تعدادی از نانواییهایی که تولید نان با کیفیت مناسب دارند را مجاب به تولید نان از آرد کامل کنیم.
محمدی با بیان اینکه ممکن است در نگاه اول نان تهیه شده از آرد کامل نازیباتر از نان با آرد بدون سبوس به نظر بیاید، افزود: چون مسئله سلامت و استاندارد مردم در میان است رسانهها باید به کمک بیایند و فرهنگ سازی کنند.
وی به بازرسی و کنترل جایگاههای سوخت استان اشاره کرد و گفت: در ۱۱ ماه گذشته، ۱۱۴۰ مورد کنترل نازلهای سوخت را در این جایگاهها داشتیم و نازل ها را صحت سنجی کردیم، بهطور کلی نازلها سالی دو بار کنترل میشوند، جالب اینجاست که شرکت فرآوردههای نفتی استان از استانداردسازی جایگاههای سوخت و نازلها استقبال میکند.
محمدی، تعداد کنترل دستگاهها و نازلهای سیانجیها را ۵۲ مورد در طول امسال اعلام کرد و ادامه داد: کار استاندارد دفاع از حقوق عامه است و ما در این زمینه وظیفه صیانتی داریم.
وی به نقش استاندارد در رشد تولید اشاره کرد و گفت: شعار اصلی امسال استاندارد مردمی و رشد تولید کیفیت محور است.
محمدی به نقش استاندارد در توسعه پایدار و رشد تولید جامعه پرداخت و گفت: لازم است تمام دستگاههای اجرایی و نظارتی با رعایت استانداردهای لازم، واحد های تولیدی را حمایت کنند تا نقش آنها در رشد تولید و اشتغال پررنگتر شود.
انتهای پیام
نظرات