علی بسطام در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: بودجه سال ۱۴۰۲ شهرداری ساوه از حیث منابع و مصارف، رقمی معادل دو هزار میلیارد تومان پیش بینی شده که حدود ۷۰ درصد سهم هزینه پروژه های عمرانی و حدود ۳۰ درصد سهم هزینه های جاری خواهد شد.
وی ادامه داد: این بدان معنی است که شهرداری و شورای اسلامی شهر در سال ۱۴۰۳ نگاه ویژه ای برای احداث و تکمیل پروژه های عمرانی وخدمات شهری داشته و سعی بر آن داشته است که پروژه های نیمه تمام را تکمیل کند و پروژه های جدید نیز در راستای زیر ساخت های شهری و با رویکرد درخواست های مردمی و مطالبات شهروندی تدوین شود.
بسطام گفت: از جمله پروژه های عمده زیرساختی، تکمیل کمربندی جنوب، کمربندی شرق، احداث تقاطع غیر همسطح در معابر اصلی(میدان آزادی) و شریان شهر، نگهداری، مدیریت و توسعه فضای سبز شهری و پروژه های خدمات شهری از جمله مدیریت پسماند، احداث لندفیل، تجهیز امکانات و ماشین آلات تاسیسات حفاظتی شهر و ... است و تحقق پیوست های فرهنگی، آموزشی، زیست محیطی، پدافند غیر عامل و سیاست های ایجاد رفاه نسبی برای شهروندان از اهداف این بودجه بوده است.
وی با اشاره به افزایش ۵۰۰ میلیاردی بودجه مصوب سال۱۴۰۳ شهرداری ساوه نسبت به سال گذشته اظهار کرد: با وجود افزایش سنگین هزینه نگهداری شهر در قالب بودجه جاری، اصرار داشتیم همچنان اجرای پروژه های عمرانی و زیرساخت شهری در اولویت باشد و امیدواریم با بودجه تصویبی و برنامهریزی های انجام یافته، سال۱۴۰۳ شاهد شکوفایی و رونق هر چه بیشتر شهر ساوه باشیم.
وی بیان کرد: در همین راستا شهردار و مدیران مناطق، مدیران و روسای سازمانهای تابعه شهرداری می بایستی با کار جهادی و توان هرچه بیشتر به طور شبانه روزی جهت تحقق بودجه سال آینده تلاش کنند. با همدلی و برای بسترسازی اجرای پروژههای سال۱۴۰۳ ساوه روزشمارها برای پروژه های توسعهای پیشران شهری فعال خواهد شد.
وی افزود: بحث نظارت بر بودجه و چشم انداز آینده از موضوعات مهمی است که توسط شورای اسلامی ششم به مدیریت شهری با رویکرد برنامه راهبردی ۴ ساله ساوه ابلاغ شد.
وی بیان کرد: حوزه های تکلیفی و افق هایی برای مدیریت شهری تعیین شد که بخش های عمده آن شامل تخصیص منابع و اعتبارات با اولویت نواحی کمتر توسعهیافته حاشیه شهر و حمایت از مناطق کم برخوردار و توزیع عادلانه خدمات و محیطزیست شهری با تاکید بر زیست سلامت شهروندی است.
بسطام اظهار کرد: رعایت صرفهجویی در هزینههای عمومی با تاکید بر تدقیق هزینهها و مدیریت بهرهوری و افزودن بعد مکانی به برنامه و بودجه با اطلس پراکنش پروژهها در سال ۱۴۰۳ برای اولین بار انجام میشود.
وی گفت: تقویت هویت و احیای سبک زندگی ایرانی اسلامی شهر ساوه، دیپلماسی شهری که در این زمینه ثابت قدم هستیم و آن را به صورت ویژه دنبال میکنیم برای تحقق رفاه شهروندی، پویایی و شکوفایی اقتصاد شهری و حرکت به سمت درآمدهای پایدار و توجه به پروژه های سرمایه ای، مشارکت مردمی، مدیریت شهری بر مبنای مردم سالاری دینی و ارتقاء سرزندگی و پویایی نواحی و محلات در کالبد شهری ساوه از دیگر موضوعات است.
رییس شورای شهر ساوه تصریح کرد: اعتقاد داریم حل مشکلات مردم در پارلمان شهری به صورت مسئله محور مهمترین رسالت ما در شورای شهر است و شورای شهر متعلق به آحاد مردم و خانه شهروندان است.
انتهای پیام
نظرات