هیوا لهونیان در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: براثر وقوع چندین مورد رانش زمین و آبشستگی در مناطق مختلف استان، شبکه برق تغذیه کننده دچار آسیب جدی شد و فیدرهای «بسطام» و «مولان آباد سقز»، «چهل چشمه دیواندره»، «فیدر جاده مریوان – بانه» و «فیدرچناره مریوان» از مدار تغذیه خارج و بطور کامل قطع شد.
وی افزود: در همین خصوص، طی همان ساعات اولیه (ستاد مدیریت بحران) تشکیل و با بسیج تمام امکانات و نیروهای اجرایی و عملیاتی، ضمن بازدید از مناطق آسیب دیده در روستاهای سقز، مریوان، دیواندره و بانه، برنامه ریزی های لازم انجام گرفته و با توجه به میزان و حجم خسارت های ایجاد شده، اکیپ های عملیاتی درصدد هستند تا خاموشی روستاهای درگیر در این حادثه را در کمترین زمان ممکن رفع کند.
وی اعلام کرد: انتقال و تغییر مسیر تغذیه شبکه از طریق فیدرهای جایگزین، به منظور پایدار کردن مجدد برق مشترکان در قالب یک برنامه زود بازده و فوری اکنون در دست اقدام بوده و در سریع ترین زمان ممکن انجام خواهد شد.
به گفته لهونیان، شبکه برق ۷۰ روستای سقز، ۱۳ روستای دیواندره، ۵ روستای بانه و ۵ روستای مریوان از ساعات اولیه صبح طی روزجاری(۲۷ بهمن) قطع شده که با حضور به موقع نیروهای عملیاتی و اتفاقات شهرستان های درگیر با رانش زمین و قطعی گسترده برق همزمان نسبت به اعزام نیروهای اجرایی و پشتیبان از سایر شهرهای سنندج، بیجار، قروه و کامیاران انجام شده و بارگیری و اعزام ۱۱۰ اصل تیر و یراق آلات مربوطه انجام شده و هم اکنون اقدامات لازم برای رفع آن دردست اقدام است.
وی خاطرنشان کرد: در پایان به هموطنان عزیز اطمینان میدهیم هرآنچه که ارتباط با رفع بحران و پایداری کامل شبکه ی برق استان لازم باشد با بهره گیری از همه ظرفیت های فنی و کارشناسی برای تامین برق پایدار تا رفع بحران بوجود آمده، انجام خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات